Wpis z mikrobloga

Szanowne Mirki, Mirabelki, Alkusy i Trzeźwi,

Chciałbym serdecznie podziękować za ubiegły weekend bo to co się wydarzyło na #wykopparty w Krakowie dosłownie posłało mój mózg na inną orbitę.

Panowie @MasterSoundBlaster i @idol89 zorganizowali tak dobrą imprezę i bifor, że z kranu praktycznie leciał Johnie Walker a jak ktoś chciał murzynkę... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z nicków wszystkich poznanych osób nawet nie próbuję wymienić, bo dzida laserowa mogła trochę zaburzyć działanie pamięci i nie chciałbym nikogo pominąć ponieważ wszyscy jesteście zajebistymi ludźmi.

Dużo ciekawych tematów, troszkę (ciut ciut ( ͡ ͜ʖ ͡)) alko, pograliśmy w gry i zabawy a i tańców, hulanek nie zabrakło czy to w kojocie czy też w BarOnie.

No i to P O T Ę Ż N E O G N I S T E W Ó D Z I T S U od @DobrzeiSmacznie , na samą myśl aż mnie pali ogień piekielny od środka. ;)

Z tego miejsca chciałbym także podziękować sponsorom całej imprezy, cała chata zawalona gadżetami.

Akurat ostatnio umarł mi kabelek usb, w stopy zawsze fajnie jak grzeje no i w końcu się dorobiłem swojego korpokubka.
( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

@Yanosikpl
@Traficar
@niebezpiecznik-pl
@SwiatBaterii
@nofluffjobs

PS. Późne podziękowania bo wytrzeźwiałem dopiero niedawno a dzisiaj od rana jak by to Rihana z Drejkiem zaśpiewali "work work work".
PS2. Jak ktoś kojarzy pijusa w ramonesce i z lekko podkręconym wąsem zaspraszam do kontaktu, z miłą chęcią kiedyś się z wami Mirasy i Mirabelki napiję
PS3. @mull WCALE NIE PODRYWAM WSZYSTKICH KOBIET, tylko te ładne Mirabelki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#krakowskiewykopparty #krakowskiewykoparty #krakow
Szao - Szanowne Mirki, Mirabelki, Alkusy i Trzeźwi,

Chciałbym serdecznie podziękow...

źródło: comment_r7Kw4wTapKEkHEduKd6REEFq5dkLKzMH.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
@mull: Hehe, człowiek ledwo z piwnicy wyjdzie a tu niby się od razu w Don Juana zmienia, nie ze mną te numery ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz