Wpis z mikrobloga

Każda porażka takiego obrzydliwego co najwyżej średniaka promowanego na AAA to zwycięstwo graczy :) Gry powoli idą w kierunku netflixa, zrobić na szybko jakiegoś kloca inspirowanego tym co jest aktualnie popularne + propaganda #sjw a każdego komu się to nie podoba nazwać rasistą i hejterem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam nadzieję że szybko to przeminie bo chcę dobrych gier singeplayer

#anthem #bekazlewactwa
  • 4
  • Odpowiedz
zrobić na szybko

@Slavonlorden: Jak to podobno 6 lat robili, grę na 20h gdzie połowa czasu to grind.

Dla mnie zabawa Javelinem jest cudowna, w ogóle to jak zrobili te pancerze i feeling latania, każdy javelin jest inny, wybierając kolosa czujesz jego ciężar, lekki jest za to zwinny, to jest mega przyjemne. Ale praktycznie cała reszta odstaje.
To mógł być slasher z elementami rpg, co to jest to ciężko wyczuć. Bo
  • Odpowiedz
@Slavonlorden ty chyba kpisz. Jak na to czym ma być Anthem czyli loot shooterem jest genialny, jak upośledzeni gracze piłują morde że "kotor byl lepszy" to mają niepokolei w głowie. A najlepsi są ci którzy nawet nie zagrali i się dojebują. Są gry co mają singla krótszego niz A. a i tak się spuszczają nad nimi. A teraz płacz że loot shooter dla którego główna fabuła to tło, jak w każdej grze
  • Odpowiedz