Aktywne Wpisy

njay +224
#kupujcopolskie
Czas na polski rynek makaronów. Chciałbym pokazać, które marki z dostępnych w sklepach są polskie, a które zagraniczne.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie
Czas na polski rynek makaronów. Chciałbym pokazać, które marki z dostępnych w sklepach są polskie, a które zagraniczne.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie
źródło: temp_file227654559958949650
Pobierz
self-aware +34

#pcmasterrace #g-sync #gry
Co k---a, to jest jak kupienie sobie ferrari i jazda na wstecznym xD. Ja osobiście mam problem z Pubg bo widzę często poziome paski podczas gry jakbym nie miał g-synca mimo że indykator g-sync mi pokazuje że jest on włączony, nie wiem w czym jest problem w sumie(pewnie gra jest z-----a, nie chce mi się
@Roman_Polanski: Jak wydaje ci się, że gsync nie działa, to zobacz z ustawieniem w aplikacjach pełnoekranowych i na pulpicie. Niektóre gry jakoś dziwnie działają i pomimo, że są na full screen, to nie łapią gsynca....
Wywal cały katalog pubga z %appdata%. Mnie to bardzo pomogło z fps w pewnym momencie. Jak masz ten katalog od dawna, a na samym początku mieszałeś coś dla lepszych fps, to teraz potrafi to negatywnie wpływać na działanie gry. Jak wywaliłem te pliki konfiguracyjne i wygrały się świeże, to skończyły się problemy u mnie :)
źródło: comment_9CN9Kz4sPigt2Twiyx3mXVUK8IQCblo9.jpg
Pobierzźródło: comment_TUkxJZQu5LV4uWRcd6ZGeavXUt35hYh5.jpg
Pobierz