Mam pytanie do użytkowników samsunga note 9 ? Jak te telefony się sprawdzają ? Obecnie mam note 4 juz od 4 lat i działa aż miło. Miałem przechodzić na 7 ale wybuchły wszystkie, 8 mnie jakoś nie porwała i liczę na to że 9 jest w końcu na tyle ciekawa żeby w końcu zmienić telefon
@Great_Cornholio: mysle ze powinienes byc zadowolony, ogolnie ta seria bardzo fajnie dziala. Milo wspominam note4, mialem brac note8 ale kupilem oneplusa. Poki co jestem bardzo zadowolony, ale jak wyjdzie note10 to kto wie :)
@Great_Cornholio: jak dla mnie to rewelacyjnie. Sam miałem 4 którą zostawiłem na dwa lata dla serii S, jednak bardzo brakowało mi s-pena i nie chciało mi się czekać na S10. Bateria trzyma miodzio, po update do 9.0 wszystko włącznie z grami śmiga, aparat robi fenomenalne zdjęcia. Biorę pod uwagę zmianę na N10 jak wyjdzie, ale jest tak dobrze że pewnie 9 zostanie na dłużej.
Mam pytanie do użytkowników samsunga note 9 ? Jak te telefony się sprawdzają ? Obecnie mam note 4 juz od 4 lat i działa aż miło. Miałem przechodzić na 7 ale wybuchły wszystkie, 8 mnie jakoś nie porwała i liczę na to że 9 jest w końcu na tyle ciekawa żeby w końcu zmienić telefon