Wpis z mikrobloga

Mireczki, czy to jest normalne, że na #banggood priority line idzie już 20 dni bez zmiany statusu? Przy tym kolejne 10 dni czekałem na wysyłkę :/ Jest możliwość, że BG w ogóle nie wysłał i dał mi jakiś lipny tracking?
  • 8
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mart3112: chyba 4 pytanie dzisiaj o to....jakbyś chociaż poświęcił 5 minut przed zakupem to wiedziałbyś że jest to normalne.

Po pierwsze były święta w Chinach.
Po drugie wybrałeś wysyłkę która może iść nawet 60 dni więc czekaj spokojnie.
@Andczej: Andrzeju nie denerwuj się. Teoretycznie EU Air Mail idzie szacunkowo 2 tygodnie, status wysyłki mam z Belgi. Kupowałem teraz telefon i zazwyczaj było szybko :( Pewnie rzeczywiście problemem mogą być święta, zapomniałem o nich.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mart3112: problemem jest też to że wybrałeś wysyłkę która ma ominąć VAT i z tym jest trochę zabawy, te przesyłki raz idą szybko, a raz długo. Nie masz zapewne statusu wysyłki tylko informacje od GLS że nie mają jeszcze przesyłki.
@mart3112 Jest tak jak mówi Mirek Andrzej. Ja zamówiłem na BG telefon 23 stycznia i tego samego dnia pojawił się komunikat, że wysłano i aż do dzisiaj nie miałem ŻADNEJ informacji o trackingu. Także luzuj poślady, będzie ok ;)