Aktywne Wpisy
RedBulik +111
Wyśmiewanie religii xDddddd do miliarda innych parodii Ostatniej Wieczerzy też się tak dzbany sapaliście? Czy taki Żywot Briana to też herezja i atak na wasze obleśne, pełne hipokryzji prawackie serduszka? Walić was w oczodoły xD
#paryz2024
#paryz2024
Megasuper +213
Właściciele "pensjonatów" narzekają bo ludzie wolą wynająć apartament niż pokój z lat 90 xD Cieszy mnie to bardzo
Przednie zawieszenie równoległe do podłoża, jak w Mercedesie chcą ze strugą powietrza uzyskać efekt grzebienia.
Zobaczymy czy projekt działa na całej długości auta i czy z czasem wyeliminują utraty docisku/balansu/stabilności (tendencje do spina) i ile w ogóle jest docisku.
Wloty hamulców większe, podzielone na sekcje, niżej osadzone.
Projekt lusterka i jego mocowania w myśl nowych trendów.
Nie wiem na ile to oryginalne pomysły a na ile podpatrzone, ale jak na tydzień od projektu do produkcji - chapeau bas.
Jest postęp, choć dalej niepokoją mnie przednie i tylne otwory chłodzące silnik; jestem w miarę zadowolony #kubica #f1
Komentarz usunięty przez autora
https://youtu.be/Gep3YYpt_RM
Komentarz usunięty przez autora
@Shewie: Spokojnie, tam wszystko jest policzone tysiąc razy na kompie, to nie te czasy, że robiło się na czuja, nic nie jebnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-Spokojnie, tam wszystko jest policzone tysiąc razy na kompie, to nie te czasy, że robiło się na czuja, nic nie jebnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tejmordeczko: wybierz jedno.