Wpis z mikrobloga

@Logytaze: A jaki masz pomysł na usprawnienie ekonomii w grze ? (która jednocześnie nie spowoduje spadku dochodów Nianticu)? Obecnie przecież dość prosto o monetki w grze, a na pewno dużo lepiej niż kiedyś. Poza tym wydaje mi się, że balansu to nie zaburzy, raczej ułatwi niektórym grę. U mnie w mieście kiedyś w zasadzie sami niebiescy grali, teraz się to już prawie wyrównało. Pewnie jakby ten kamień był dostępny wcześniej, wyrównałoby
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Logytaze: myślisz tępaku że większość teraz odejdzie z Instinct i stanie się z tego Extinct? Jeszcze przedmiotu w grze nie ma a ty standardowo ból dupy o wszystko. Pewnie dojebia też cenę z kosmosu. No i można tego użyć raz na rok XD Faktycznie game breaking
@mlodyapollo: Miałem na myśli środowisko gry i relacje między graczami. Innymi słowy balans między drużynami.

@kalamitka: Dużo osób odejdzie z Instinct. To wiadome. Od początku gry gracze narzekają na brak możliwości zmiany drużyny. Inwektywy sobie daruj & miłego pobytu na czarnej liście.
@Logytaze: Myślę, że nie będzie tak źle. Dla graczy też nie jest dobrze jak wszyscy są w tym samym teamie, więc taką zmianę trzeba będzie przemyśleć. Poza tym rok to jednak sporo czasu. Jak ktoś ma zgraną pakę to nie będzie raczej tego zmieniał bo po co? Przyda się to za to tym, którzy mają paczkę znajomych, ale cierpią przez to, że wszyscy są z innego teamu. A teraz będzie można
@adamdd: ja powiem tak. Zmiana teamu, ok. Całkiem sensowne rozwiązanie, biorąc pod uwage, że ludzie dopiero na wyższych levelach się poznają i co często wychodzi, są z innych teamów. Teraz zmiana koloru pomoże i w obstawianiu gymow, i w ballach na rajdzie. Ale żeby to była opcja roczna? Trochę bez sensu. Też z chęcią zmieniłbym kolor, żeby pokolorować miasto (bo praktycznie całe jest niebieskie), ale jeśli co roku można będzie zmieniac