Wpis z mikrobloga

#wot Jakich pojazdów używacie na linii frontu ? Generalnie mistrzem w tę grę nie jestem i motam się trochę - czytaj lamie.
Myślałem o przygotowaniu pojazdów właśnie pod ten tryb. Co polecicie ?
Głównie używam Scorpion G, Strv S1, T-44.
Z premek mam jeszcze Defender, IS 3-A - z drzewkowych mam wybadane praktycznie wszystkie VIII (nie mam włoskiego).
  • 9
@J_A_N ja używam T-44 (drzewkowy), T-44-100 (premka) i progetto w pierwszej kolejnosci, potem zależnie od sytacji blackdog (lub każdy inny light, ale trzeba umieć grać). Jak jestem po stronie broniącej to jeszcze lorrka 40 i amx 50 100 bo po respawnie masz w połowie przeladowany magazynek i możesz rozbić przeciwnika pod działem całkiem szybko. Nie mam defendera, ale dają radę bo pomidory nie przebija z przodu. Polecam na medach tych nie papierowych
Hmm Progetto nie posiadam, myślałem o zakupie jakiejś premki. W sklepie jest LT-432, T-54 prototype. Co o nich myślicie ? Ewentualnie Lorrka albo Somua.
I jeszcze jedno, co myślicie o drzewkowym T69 ?
Jak masz jakies umiejetnosci to zawsze cos ugrasz, ja gram pod range czyli capuje i zbijam capa. Dobrze mi sie gra wiezowcami ktore dingaja i maja dobrego spotoa bo grajac medem mam wiecej spota niz dmg
@J_A_N ruskie medy i ten fv jak najbardziej. Na FL cokolwiek odbijające medy robią lepszą robote niż peogetto, aczkolwiek gdy rozgrywka jest pod działami to wole progetto bo więcej czołgów jest na otwartym polu i można cały magazynek zużyć na wyspotowanym czołgu. Zaś na poczatkowych lokacjach T-44, czy tez T-54 mod czy fv4302 się sprawdzają dobrze bo masz stały ROF i raczej wazystko przebijasz a i dingniesz sporo, a gra na wieżę