Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mam 28 lat a wyglądam na 17. Nie daje rady już psychicznie, wstydzę się swojej twarzy, rozbiłem kiedyś lustro z tego powodu, już kilka razy zostałem upokorzony przez swój wygląd, wyśmiany. Unikam wychodzenia z domu,unikam ludzi, zerwałem wszelkie kontakty, co mogę to załatwiam przez internet(nawet jedzenie zamawiam z internetowego supermarketu). Jestem facetem, u kobiet to atut a u faceta przekleństwo rzutujące na całe życie. Ryje mi to niesamowicie psychikę jak widzę 16 latka z pełnym zarostem a ja golę koper pod nosem. Nienawidzę siebie i pewnie przed 30 strzele samobója

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 8
@AnonimoweMirkoWyznania: hui wiesz, co mam, to raz. Terapeuta ci potrzebn6, a nie twarz, to dwa. Ludzi hui obchodzi jak wyglądasz, poza jakimiś Sebami spod bloku, każdy ma na to #!$%@?. Kompleksy, to już zupełnie inna para kaloszy i takie często ujawniają się w różny sposób, jeden będzie patrzył w buty i mruczał pod nosem, inny będzie się zachowywał hałaśliwie, trzeci agresywnie, wszyscy będą sztuczni i irytujący.
Idź chłopaku do psychologa i