Boże święty... zamówiłem lekko ponad 5 kg żelek. Żona mnie zabije jak to wniosę do domu ( ಠ_ಠ) Przy okazji zgarnąłem piękny równiutki numer zamówienia. Dostanę za to jakiś gratis? #cebula Ewentualnie żona żeby mniej krzyczała i biła... #ratujmirka
@Alchemik88: pracownicy w Gusto są znami z dobrego kamuflowania paczki z zelkami, kiedyś mieli swój post na głównej w którym w sposób idealny zakamuflowali zelki, tak jak ty jakiś facet chciał ukryć zelki przed żona :)
@Alchemik88: no to jak chce schudnąć to nie ma lepszego sposobu, słuchaj tej historii:
Byłem sobie ostatnio w Tesco i zdałem sobie sprawę z tego, że chyba z dziesięć lat nie jadłem żelków. Stoi facet, lat trzydzieści pięć, łysina się zaznacza zakolami większymi niż ma Amazonka w górnym biegu, i ogląda żelki jak mały knyp. No i upatrzyłem sobie - Haribo sugar free. No spoko, bez cukru to może mi dziąseł
@Ant-Man rozumiem że minimum społeczne tutaj to 20 kg? Na tydzień? @Ecco pamiętasz o mnie tam? Wtorek jest A chciałem serduszka dla różowej na walentynki ( ͡º͜ʖ͡º)
Przy okazji zgarnąłem piękny równiutki numer zamówienia. Dostanę za to jakiś gratis? #cebula Ewentualnie żona żeby mniej krzyczała i biła... #ratujmirka
#gusto @ecco
Miałem kiedyś w jednym sklepie zamówienie numer 9999. Do dziś mnie to gryzie.
Byłem sobie ostatnio w Tesco i zdałem sobie sprawę z tego, że chyba z dziesięć lat nie jadłem żelków. Stoi facet, lat trzydzieści pięć, łysina się zaznacza zakolami większymi niż ma Amazonka w górnym biegu, i ogląda żelki jak mały knyp. No i upatrzyłem sobie - Haribo sugar free. No spoko, bez cukru to może mi dziąseł
@Ecco pamiętasz o mnie tam? Wtorek jest A chciałem serduszka dla różowej na walentynki ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Alchemik88: jasne, paczka dzisiaj opuści Gusto