Wpis z mikrobloga

@UszneStopery: Na ul. Hetmańskiej (tutaj gdzie przychodnie) ma gabinet Maciek (niestety nazwiska nie pamiętam). Ogólnie pomógł mi w uj z kolanami (lekarz stwierdził, że już uja się zrobi i albo zastrzyki co rok za 1k cebulionów albo operacja). Więc myślę, że warto spróbować, tym bardziej, że wcześniej telefonicznie możesz mu powiedzieć co i jak - koleś jest taki, ze nie naciąga. Raczej od razu mówi czy jest w stanie pomóc.
Wizyta
  • Odpowiedz
Przypomniało mi się jeszcze. Ostatio inny kolega też z siłowni wspominał o fizjo (Bogdan Mazur), ponoć też dobry specjalista (chyba też jest kręgarzem z tego co mówił). Tylko, że okres oczekiwania chyba bardzo długi jest do niego.
Po za imieniem i nazwiskiem nic więcej nie mam, bo tylko to sobie zapisałem. Jak coś to mogę jeszcze podpytać w piątek, bo dzisiaj się nie widzimy na treningu.
  • Odpowiedz
@UszneStopery: dopiero teraz widze. Dominik Pikuła - zdecydowanie polecam. Gość ma niesamowitą wiedzę i fach w ręku. Wiedzę ma nieraz lepszą od ortopedy. Współpracuje ze sportowcami. Przemiły facet. Polecam :)
Z tego co kojarzę to nawet na uczelni uczył. Przyjmował jakiś czas temu koło Podpromia i w szpitalu sw. Rodziny
  • Odpowiedz
@Michael_Proteins: Serwus !
Odkopałem trochę temat :)
Mógłbyś przybliżyć jaki miałeś problem z kolanem ?
Ponieważ jestem ponad rok po rekonstrukcji ACL i tak czuje ze jeszce nie wsztstko jest ok z kolanem.
I właśnie szukam kogoś kto oceni stan i powie co i jak robić.
  • Odpowiedz
@piwko_7: Jak się ostatecznie okazało, dosyć błahy. Otóż, miałem napięcie na taśmach. Po pierwszej wizycie dostałem wytyczne co do rozciągania, na drugiej rozluźnienie taśm igłami.
Co do samego problemu, to spory ból w kolanie, zwłaszcza podczas długiego siedzenia w jednej pozycji (np. w samochodzie).
  • Odpowiedz