Aktywne Wpisy
Jakie macie marzenia?
D00msday +6
Czyli mamy potwierdzenie, że przez cały najbliższy rok Ukraina znajdować się będzie w defensywie. Przez ten czas kraj będzie niszczony gospodarczo i demograficznie przez silniejszą Rosję. Moja opinia jest następująca: euromajdan był niczym innym, tylko początkiem końca Ukrainy. Zamiast balansować pomiędzy wschodem i zachodem, Ukraińcy na własne życzenie zniszczyli swoje państwo - mieli mnóstwo możliwości, a postanowili założyć sobie pętlę na szyję... i to wszystko ku uciesze zepsutego, zachodniego establishmentu.
#neuropa #
#neuropa #
Bateria w moim telefonie xiaomi laduje sie potwornie wolno od trzech dni.
Wcześniej ładował się do pełna w jakieś 3 godziny, teraz przez całą noc naładuje się ledwo 30-40%.
Sprawdzałam na dwóch różnych kablach/ladowarkach których do tej pory używałam zamiennie od kilku miesięcy. Odtworzenie ustawień fabrycznych też nic nie poprawilo.
Czy ten problem to wynik zepsutego telefonu czy zuzytej baterii?
#xiaomi #gsm #naprawatelefonu #naprawaelektroniki #smartfon
Xiaomi używam 1.5 roku i było dobrze aż do dziś
Wyczyszczenie nie pomogło( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak porobic te wykresy?
Patrzac na ten wykres, zeszlo ci ~30% baterii przez 11 godzin, telefon byl mocniej uzywany na poczatku, widac jak bateria z 9x% zjezdza do okolo 78% i potem juz bardzo powoli zjezdza do 70%.
Nie wyglada mi to na zajechana baterie.
Jesli nadal masz problemy z ladowaniem i dzieje sie tak na kilku
Problemy z ładowaniem są nadal. Przez ostatnie 1.5 godziny podładował się o 1%.
Hmm podłączyłam pod lapka i już nic nie rozumiem. Pliki zgrywają się szybko, komp się nie dławi podczas przeglądania zdjęć które są na telefonie a bateria ładuje się w normalnym tempie, czyli obecnie szybciej ładuje się pod komputerem niż w tradycyjnym
@gabra: ostatnio o tym ktos na mirko pisal w tagu, ze to jeden z objawow padnietego zlacza :/