Wpis z mikrobloga

@php-mysql: jak ja zbytnio ich nie lubiłem to ten kawał muzy udał im się wyjątkowo, to jest monumentalne, świetne, długie tylko może być wyśmienite..Popatrz na YT na pierwszy wpis (pokaż więcej) jak ktoś to rozłożył na części pierwsze jaką tyradę wypisał...
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@porBorewicz07: Gość się tam faktycznie rozpisał i rozłożył na czynniki pierwsze. Przyznam szczerze, że na początku myślałem że to jakiś mój były nauczyciel polskiego :D

Dziewice mają kilka takich utworów które trwają "pół dnia", ale jak już włączysz i zaczniesz słuchać to nie wiesz kiedy ten czas minął i włączasz na nowo lub odpalasz kolejny utwór. Jak masz czas, posłuchaj sobie When the wild wind blows :)
@php-mysql: No techniczny heavy metal mają opanowany do perfekcji i chyba są najlepsi i najstarsi wśród istniejących zespołów Heavy Metalowych..Ja ich pamiętam z końca lat 80-ch to już kilka ładny lat istnieli, a u mnie w szkole były dwa obozy "Ironi" kontra Metallicy, ja wybrałem to drugie. Ale teraz się starzeję to lżejszego troszkę technicznego metalu ze smaczkami zaczynam słuchać..:)