Wpis z mikrobloga

Jak sądzicie, wymieniać m56 scorpion na Super Pershinga w trade in? Ogólnie szkrab jest bardzo spoko, ale już przejedzony trochę, a bym coś do zarabiania przygarnął, bo nie mam 8 prem. Ogólnie typowymi medami nie gram, chyba że pod misje, wydaje mi się że jako ciężki średni SP mógłby mi siąść. Dodam, że złota pyknie mi w sumie tylko na niego, więc jeżeli polecilibyście coś innego, to bym musiał dokarmić Serba. xD
Chciałem go sobie na testowym sprawdzić, ale sprawdzanie tam teraz czegokolwiek to wielki c--j. (°°

#wot
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Michalczewsky: Osobiście SP nie mam, ale na Twoim miejscu ściągnął bym ten testowy i zagrał kilka jakichkolwiek bitew SP, żeby sprawdzić czy jego mułowatość nie będzie Ci przeszkadzać, bo to jednak jego największa wada
  • Odpowiedz
@Kaajus: Grałem kilka bitew, ale przez ping, czas wczytywania do bitwy i latający praktycznie w 100% gold ciężko mi go ocenić. Jego prędkość, mi akurat nie przeszkadza, bo albo gram czymś mega mobilnym, albo właśnie takimi klocami.
  • Odpowiedz
@Michalczewsky: Jeśli prędkość Ci nie przeszkadza, to SP jest dobrym czołgiem. 202 peny starcza na wszystko poza kilkoma HT, jednak większość losowań mimo wszystko jest na topie. Mam na nim ponad 700 bitew i nadal gram z przyjemnością. Pancerz potrafi odbić, a jak trafisz na mało ogarniętych przeciwników to nawet całkiem sporo.
  • Odpowiedz
@OvIce: Dzięki, właśnie głównie o kwestię pancerza mi chodziło. Jakie perki na nim w pierwszej kolejności, bardziej jak pod ciężkie? Mam jako fun tank shermana V tieru, ale chyba zresetuje i dam załogę typowo pod SP.
  • Odpowiedz
@Michalczewsky: możesz załogę szkolić jak pod ciężkiego - naprawa/żarówa na dzień dobry, bia, a potem to jak leci. Camo dopiero na 4 perku polecam. Na 9 tiery masz wystarczająco peny na złocie, naprawdę garstka czołgów może sprawić problemy. Pancerz jest dobry na średnie i dalsze odległości, z bliska to trzeba już mieć sporo wyczucia.
  • Odpowiedz
@Michalczewsky: Tak jak kolega wyżej napisał, naprawa i żarówa, później bia i wtedy jak uważasz, ja osobiście mam strzał z biodra, hamowanie sprzęgłem itp, typowo medowe perki, bo załogę używam na pattonach.
  • Odpowiedz