#anonimowemirkowyznania Mirki, dlaczego większość mężczyzn cały czas podświadomie liczy na związek z kobietą i nie może się po prostu z nią przyjaźnić? Już cztery moje znajomości zostały zniszczone w ten sposób i teraz postanowiłam, że będę przyjaźnić się tylko z zajętymi mężczyznami oraz facetami z mojej rodziny, bo cała reszta zabiega o coś więcej, podczas gdy mi zależy na przyjaźni. #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
@AnonimoweMirkoWyznania Piszesz OPko o korzyściach dla tych facetów. Widocznie te korzyści nie były dla nich wystarczające by nie zaryzykować związku z Tobą. Notatki na studia to mogę mieć o innych osób, słuchanie o problemach to w sumie mogę każdemu wygadać, nawet Ty to robisz anonimowo przez mirko wyznania. Do remontu to mogę sobie kogoś wynająć, zapłacę 50 zł i mam z głowy. Oni by chcieli być kochani, mieć trochę bliskości takiej
Mirki, dlaczego większość mężczyzn cały czas podświadomie liczy na związek z kobietą i nie może się po prostu z nią przyjaźnić? Już cztery moje znajomości zostały zniszczone w ten sposób i teraz postanowiłam, że będę przyjaźnić się tylko z zajętymi mężczyznami oraz facetami z mojej rodziny, bo cała reszta zabiega o coś więcej, podczas gdy mi zależy na przyjaźni.
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje