Wpis z mikrobloga

po ostatnim fut champs gdy usunalem caly klub i zdecydowalem ze nie gram wiecej weekendowej, zrobilem sobie tania op hybryde, calosc kosztuje z 50k a w rivals rozklepuje sklady za pare milionow, to tylko pokazuje jak ta gra jest #!$%@? i oskryptowana, nie ma sensu sie do niej spinac dla paru paczek co czwartek i player pickow z 82 overallami ( ͡º ͜ʖ͡º)
#fut
Pobierz ellenfelek - po ostatnim fut champs gdy usunalem caly klub i zdecydowalem ze nie gram...
źródło: comment_z0ESM5xruJaDcNYHEun1paT6YCmbZojh.jpg
  • 8
@kylian_embappe: no i o to chodzi, gra ma dawac przyjemnosc a nie kotlowanie glowy i rozpadajacego sie pada ;) ten schulz na lewej obronie zwykla karta za 800 monet gra lepiej od sandro czy innego marcelo xD werner za 1.5k lepszy od auby, rabiot 15x tanszy fabinho, gnabry 30x tanszy sane xD fajnie sie tym gra
@ellenfelek: ta gra sie dzieli na slabych i dobrych graczy a nie na slabe i dobre sklady. Każdy robi to co lubi a nie musi( ͡° ͜ʖ ͡°) ja sie dobrze bawoe graja w fife a niektórzy placza tu codziennie narzekajac na to ze gra im nie dala wygrac. Ktos był widpcznie lepszy
@ellenfelek: gralem czyms podobnym i sie nie zgodze, lepsi plikarze sa lepsi i to widac, dzisiaj trafilem na typka w dr ktory mial squad francuskich graczy oceniony na 181, nazwa druzyny "handicap ez", dostal 7 bramek w pierwszej polowie
@guowa91: nie zgodze sie z toba, jesli ktos jest lepszy i zasluguje na zwyciestwo to nie mam z tym problemu, tak jak i wiekszosc graczy, #!$%@? handicapy ktore juz przed meczem ustalaja jego wynik, mecze w ktorym van dijk 87 przegrywa pojedynki glowkowe czy walke cialem ze slabymi fizycznie zawodnikami typu felipe anderson czy innym sterlingiem, w jednym meczu 5 slupkow i 2 poprzeczki, zielone strzaly to kartofle a oponent po
@ellenfelek: byłem po obu stronach barykady. nieraz widziałem, że przeciwnik jest lepszy więc pozwalałem mu się wyszaleć sprowadzając swoje ataki do kontr albo tzw. walk w kluczowych strefach gdzie mogłem nabyć trochę terenu i wykorzystać błędy. Teraz gram mocnym składem z Messim i Ibrą szeroko na maxa z wysunięta linią obrony, i posiadaniem, więc jest na odwrót. Ja cisnę cały mecz, a to czy wykorzystam swoje szanse zależy od spokoju pod