Aktywne Wpisy
Wczoraj neuropa sie zesrala, że po Najmanie, Kapeli i Żukowskiej zaproszony został przez Stanowskiego do KANAŁU youtubowego Pereira.
Tymczasem publiczna telewizja za nasze pieniądze w dobie kryzysu gospodarczego, wojny z Rosja, debaty nad CPK i atomem zaprasza dwoje pajaców którzy będą opowiadali o dyskryminacji osób niebinarnych poprzez niewłaściwe używanie zaimków.
To jest dopiero czysta woda!
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #bekaztwitterowychjulek #bekazpo
Tymczasem publiczna telewizja za nasze pieniądze w dobie kryzysu gospodarczego, wojny z Rosja, debaty nad CPK i atomem zaprasza dwoje pajaców którzy będą opowiadali o dyskryminacji osób niebinarnych poprzez niewłaściwe używanie zaimków.
To jest dopiero czysta woda!
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #bekaztwitterowychjulek #bekazpo
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
"Imo jak ma dowód zakupu to sprawa jest zamknięta. Jak nie to zatrzymanie rzeczy, analiza i potem ew. zwrot. "
Żadnego szkolenia jeszcze nie miałem, to tylko moje domysły. Ja bym tak zrobił.
@Sierzant_Bagieta czyli wsytarczy ze bede mial powiedzmy paragon? A jak sobie np wloze inny susz do tego "oficjalnego" pudelka? Nie jestescie przeciez w stanie tego zweryfikowac co to za odmiana w srodku lezy bez specjalistycznych badan w labo
@DonBores ładnie ci wytłumaczył dlaczego i tak robią przeszukanie domu.
Procedura będzie standardowa na okoliczności, w których policjant nie wie co robić:
Na glebę, skucie w kajdanki -> szybki #!$%@? na miejscu -> zabranie na komisariat -> gruntowny #!$%@? na komisariacie, „skąd masz 1000 działek narkotyku #!$%@??” -> wypuszczenie po 48 godzinach -> kilka tygodni leczenia siniaków, „policja miała prawo do uzasadnionego podejrzenia, pocałuj nas w dupę”
@YoshiTurboMaster: Polskiej policji nie zależy na szacunku im zależy, żeby
@Sierzant_Bagieta a co w sytuacji jak bede mial pojemnik od legalnej MJ z thc, ale bede go sobie uzupelnial na wlasna reke? Jestescie w stanie to jakos zweryfikowac?
@r4do5 jak nie kozaczysz do niebieskich, to male szanse na #!$%@?, mnie zawsze dobrze
Nie, ja działam takimi narzędziami prawnymi jaki daje mi w tym momencie Państwo Polskie i w takim zakresie, żebym nie dopuściła się ani niedopełnienia obowiązku ani przekroczenia uprawnień. Tak jak wspomniałem, czekam na lepsze rozwiązania, póki co pracujemy na tym co mamy. Mnie się to nie zdarzyło, mam nadzieję, że mi się nie zdarzy. Jak was interesuje co mają do powiedzenia przełożeni w tej kwestii to dajcie mi
@Sierzant_Bagieta: No tak, czasami jeszcze podrzucacie jak nie możecie znaleźć nikogo kto faktycznie ma jakieś przedmioty zakazane.
@YoshiTurboMaster: Spożywanie nieakcyzowanego alkoholu nie jest przestępstwem, tylko jego sprzedaż.
Właśnie na takiej zasadzie policja w Polsce ma prawo ci zajrzeć do dupy.
Nie bardzo, można to na pewno podciągnąć pod jakieś łamanie przepisów pożarowych albo niszczenie mienia, skoro jednorazowe przejście