Aktywne Wpisy
Kwas747 +113
Ej kojarzycie te mobilne kawiarnie na rowerach? Właśnie sobie zdałem sprawę że kawa w tym przybytku kosztuje 12 zł. Kumacie? 12 zł za kawę z budy na rowerze ? Tyle samo co w eleganckiej kawiarni w której obsłuży nas kelnerka, odbierze zamówienie, przyniesie kawe, rozliczy przy stoliku. Foodtrucki z burgerami za 50 i kawa z roweru za 12. Jak byłem w Neapolu to w każdej lepszej kawiarni espresso było za 90 centów
d4wid +295
Konfiarze i pisowcy (którzy sami setki tysięcy wpuścili) mają error w głowie.
Ciekawe czy doktur Memcen już się wypowiedział
#polityka #sejm #bekazpisu #bekazprzegrywow #bekazprawakow #konfederacja #neuropa
Ciekawe czy doktur Memcen już się wypowiedział
#polityka #sejm #bekazpisu #bekazprzegrywow #bekazprawakow #konfederacja #neuropa
#wosp #gdansk
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ehhhhhhh bo policja, która powinna chronić zdrowie obywateli katuje człowieka? to nie są metody uznawane w cywilizowanym kraju
@shitman6 no spoczko, ale aktualny KK nie przewiduje ani kary śmierci ani prewencyjnego przekopania, a nawet jeśli to dopiero po wyroku sądu
@shitman6: Uwaga, sąd ogłasza wyrok:
Zajebiste, gratuluję pomysłu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Myślałem, że zawsze skazujemy tylko gdy nie ma wątpliwości
Tu nie
@shitman6: Tylko prostak, dla którego wszystko jest oczywiste, mógłby tak ostentacyjnie ferować wyroki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PrimusCebulis: Nie poda, bo to bzdura. Gość trafił na SOR, bo miał uraz szczęki i napad drgawek. Albo doznał tego urazu jak został powalony na ziemię (nie #!$%@?, nie "grzecznie się położył", obejrzyjcie sobie dokładnie nagrania), albo mu #!$%@?ło jak się np. dowiedział, że jednak Adamowicz jeszcze żył.
Wszystkim, którzy myślą, że policja by #!$%@?ła tak medialnemu przestępcy polecam rozpędzić się i #!$%@?ąć w ścianę.