Aktywne Wpisy
dexterpol +35
W końcu dzisiaj wyplatka po podwyżce wleciala, lvl 26, a jak tam u was? Dalej jebnie za 4k u fabryce smrodu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)#pracbaza #praca #korposwiat
Metodzik +160
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition oraz Islets za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METACRITIC: The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition metascore: 72 / user score: 6.0, Islets: metascore: 82 / user score: 8.1
STEAM: The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition: Mieszane (965 ocen), Islets: Przytłaczająco pozytywne (759 ocen)
DATA WYDANIA:
The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition 7 marca 2023 (steam)
Islets 24 sierpnia 2022 (steam)
AKTUALNE❗ do
The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition oraz Islets za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METACRITIC: The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition metascore: 72 / user score: 6.0, Islets: metascore: 82 / user score: 8.1
STEAM: The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition: Mieszane (965 ocen), Islets: Przytłaczająco pozytywne (759 ocen)
DATA WYDANIA:
The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition 7 marca 2023 (steam)
Islets 24 sierpnia 2022 (steam)
AKTUALNE❗ do
Umówiłem się na dziś na zwykłe spotkanie z wujkiem w jakiejś kawiarni, pubu, a taki mnie stres zżera, że chodzę po mieszkaniu i nie wiem co robić.
Miejsce publiczne, plus fobia spoleczna, plus autorytet, plus zerowe poczucie wartości, plus zero social skilla, plus nie wiem o czym gadać...
Znowu będę przytakiwał, albo zadam jakieś #!$%@? pytanie, a ludzie do okoła będą się na mnie patrzyć.
#!$%@?. Mogłem odmówić i powiedzieć, że coś mi wypadło, ale z drugiej strony każdy w rodzinie wie, że siedzę na dupie w piwnicy i nic nie robię.
Definicja sperdolenia
@AlojzyKoniowal: nie wmawiaj sobie i nie dopowiadaj, każdy tam jest zajęty sobą, skup się na wujku i słuchaniu go - będzie dobrze( ͡° ͜ʖ ͡°)