Wpis z mikrobloga

@pirus: Oho, państwo prowokuje do linczu xD
@proszebardzo2: @mar-ek: Pokolenie JP100% dawno już nabyło prawa wyborcze i ukończyło w końcu gimnazja (po sześciu latach) zatem aktywnie udziela się w polityce. A że jedynym narzędziem dyskusji, sprzeciwu i wywierania nacisku jakiego nauczyli ich rodzice i ulica był #!$%@?, to teraz błyszczą przykładem.
  • Odpowiedz
@pirus: Czy sprawa została zamknięta? Różal wyraźnie pisze że che mu wymierzyć karę, przed tym aż zrobi to wymiar sprawiedliwości. Niee mogę znaleźć screenu niestety
  • Odpowiedz
@mar-ek: nic, zastanawia mnie czy jeśli to Twój screen to miałeś na tyle odwagi napisać o tym otwarcie tam, zamiast sobie tutaj anonimowo płakać ¯\_(ツ)_/¯
Co nie zmienia faktu, że pisanie takich słów publicznie przez osobę publiczną jest ryzykowne i średnio rozsądne.
  • Odpowiedz
@Slucham_psa_jak_gra_: Ty no, nie zrozumiałeś co napisałam? xD to może napiszę ładniejszym językiem - jak dla mnie to słowa bez pokrycia. A raczej bełkot bez pokrycia, bo składnia i sens tej wypowiedzi są tak samo żenujące jak komentarze pod nią xD
  • Odpowiedz
@matra: To nie kwestia odwagi, doświadczenie nauczyło mnie, że wchodzenie w dyskusje z pewną grupą społeczną nie ma najmniejszego sensu. Jeśli ktoś nie ogarnia podstawowych zasad logiki. Dla mnie dyskusja to pole do lepszego poznawania świata, poznania argumentów drugiej strony i zrozumienia jej. Niestety większość osób nie dyskutuje dla poszerzenia swojego światopoglądu, tylko po to by przekonać drugą osobę że "moja prawda jest mojsza niż twojsza".
  • Odpowiedz