Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +695
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Gawiedź klaszcze, popiera samosąd. A najlepiej komentowanym komentarzem jest to by wpuścić #!$%@? całej wsi.
I ci ludzie niby są normalni?
#psy #samosad #rozal
@mar-ek: Nie, to jest ten sam sort idiotów, co katują psy, tylko są ograniczeni przez prawo. Gdyby prawo nie zakazywało "spuszczania #!$%@?" innym ludziom, to te osoby byłyby pierwsze do bicia.
To nie tylko psiarze btw, jeśli chodzi o samosąd to polecam poczytać komentarze pod znaleziskami na wykopie, np. https://www.wykop.pl/link/4739023/polka-wali-cpunke/
Patola
@proszebardzo2: @mar-ek: Pokolenie JP100% dawno już nabyło prawa wyborcze i ukończyło w końcu gimnazja (po sześciu latach) zatem aktywnie udziela się w polityce. A że jedynym narzędziem dyskusji, sprzeciwu i wywierania nacisku jakiego nauczyli ich rodzice i ulica był #!$%@?, to teraz błyszczą przykładem.
Co nie zmienia faktu, że pisanie takich słów publicznie przez osobę publiczną jest ryzykowne i średnio rozsądne.