Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Maciek5000 po wypadku jestem za gowniaka,dostalem strzala z luku.2.5 roku temu usunalem oko i mam proteze teraz,ale chyba jakis stan zapalny mam albo podraznione bo powieki mi sie nie domykaja i na protezie zasycha mi taka wydzielina ktora ciezko pozniej usunac :/ przez kilka dni bede spal bez niej zobaczyc czy bedzie poprawa
@AdiBubu: niezły hardkor ziomuś, możesz prowadzić auto? Jak to wpływa na twoje codzienne funkcjonowanie? Pamiętam, że jak byłem gówniakiem, to przychodził pić do nas na podwórko jeden pijaczek bez oka i straszył nas wyciągając protezę i pokazując pusty oczodół xD

@icanthelpthat: bez gówna Szerloku. Pytanie było, o powód jego utraty. Inteligentny człowiek się tego domyślił, jak widać po OPie.
via Android
  • 0
@Maciek5000 jakos sobie radze,prawko mam od 8 lat,od 5 pracuje jako driver.Zdalem bez problemu,czy to 100% legitne nie wiem,dobra robota jest,dobry hajs,checi sa wiec sie pracuje.Po 22 latach czlowiek sie przyzwyczaja,nie ma wyjscia.Pustego oczodolu nie mam,wszczepiony mam tzw implant guthoffa ktory jest zaszyty w miejsce oka,i uksztaltowana jako takk tkanka.Proteze zakladam na ta wlasnie tkanke