Aktywne Wpisy
iErdo +567
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
placebo_ +266
ciekawostka: internetowy sklep Cejrowskiego jest zamknięty w niedziele xDD #cejrowski #bekazkatoli
Kiedyś Jaca miał pracę, płacił alimenty, wracał zmęczony do domu na obiad. Utrzymywał rodzinę jak porządny facet.
Jacek jest jaki jest ale nikt nie zasługuje na takie traktowanie.
Macie tutaj link do znaleziska. Próbujemy się przebić z tematem do mediów głównego nurtu. Nie można traktować drugiego człowieka jak psa przy 20 000 ludzi.
https://www.wykop.pl/link/4736261/dramat-jacka-marcinkowskiego/
Załączam także bardzo wzruszający film od użytkownika @CynamonTM
Taguje także #bonzo oraz #kononowicz mimo, że jest to lekki offtop. Jesteśmy wrzuceni przez moderacje do jednego worka czyli uniwersum #patostreamy może warto się raz zjednoczyć w słusznej sprawie i pomóc biednemu człowiekowi.
Być może gdy media zaangażują się w sprawę dręczenia tego człowieka policja weźmie się poważnie za niebieską kartę dla Małgorzaty Zwierzyńskiej i przymusowy odwyk.
#freejaca #danielmagical
#patostreamy
Przypominam, że płacz Jacy z miniaturki Wanzey'a jest spowodowany przez ludzi m. in. z wykopu, a nie przez Zwierzyńskich. Płacz jest szczególnie przy donejtach "z córką, która chce, aby tatuś wrócił do
Co ma taki człowiek zrobić, nie mając mieszkania ani środków do życia?
Myślisz że jak pójdzie do jakiejś fundacji czy ośrodka to od razu znajdą mu mieszkanie i dadzą pracę?
To tak nie działa. Trzeba się odbijać od drzwi do drzwi i efekt może być żaden. To samo z pomocą ze strony instytucji państwowych.
Wszystko trzeba sobie wychodzić miesiącami jak nie latami
I nie jest tak prosto uzyskać tak naprawdę jakąś konkretną pomoc.
Wierz mi, wiem co mówię.
Co do reszty to on sam musi chcieć to się zgadza, tylko