Aktywne Wpisy
dlaczego_michau +262
Jestem w Hiszpanii w Walencji na najbardziej turystycznym w tej okolicy nadmorskim bulwarze La Patacona.
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
pearl_jamik +82
Wstyd przyznać, ale jeszcze nie testowałem Prada L'homme
zakochałem się w irysie już po diorze, a po valentino juz byłem pewny, że na długo zostanie w moim top 3, i chciałbym właśnie potestować pradę.
I tutaj pytanie, czy znaleźliby się chętni na rozbiórkę? myślę, że w granicach 2,5 za ml, coś bym jeszcze dorzucił do rozbiórki w granicach 1-1.5, żeby za pusto nie było.
#perfumy
No widzisz, a ja mogłem kliknąć za 167 zł jak był teraz w e-g, ale nie kupiłem :P
Nawet screena mam xD
Jak zaraz nie będzie droższy :)
Kochani czekam na propozycje, co byście chcieli abym rozebrał do max 1.5 za ml.
Ja proponuje mercedes benz cologne
Magia i czarnoksięstwo :D
Powiadomienia i przeglądanie w miarę na bieżąco for perfumowych z przeglądaniem perfumerii :)
Chciałbym bardzo CH 212 ale niestety nie wyjdzie 1,5 max :p
W cartierze mocna róża? bo powiem szczerze jakoś mi mało rózane zapachy siadają.
Co do CH212 to bardziej miałem na myśli klasyka NYC Men niż Vipa. Można jeszcze Versace Dylan Blue, chyba byśmy się zmieścili.