Wpis z mikrobloga

@Kempes: A może właśnie po to stadniny są doprowadzane do ruiny? Obniży się ich wartość, a potem będzie można sprzedać je za grosze i ogłosić sukces?
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak: po pierwsze byl w radzie nadzorczej a nie w zarzadzie. Pomijam prezesa. To sa 2 rozne rzeczy.( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poza tym problemy zaczely sie w 2008 czy jak mozna sie domyslic pekla banka i pojawil sie kryzys. Dlatego daleki bylbym od tego ze to oni doprowadzili do bankructwa.

Co innego jak pada stadnina w czasie najwiekszego prosperity od lat( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
po pierwsze byl w radzie nadzorczej a nie w zarzadzie. Pomijam prezesa. To sa 2 rozne rzeczy.( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kodyak: Czytaj dokładnie

Od 26 stycznia do 29 czerwca 2006 przewodniczącym rady
  • Odpowiedz
(http://www.wykop.pl)@kodyak: ale właścielem jest Skarb Państwa( ͡° ͜ʖ ͡°) Typowy debil porównujący stadninę do firmy poważnej. Prezesem jest zawsze szef rady nadzorczej( ͡° ͜ʖ ͡°) Debil. Więc sam już nie pisz, "wydaje mi się", kontra fakty. Na wybory też już nie chodź, bo za twoją głupotę ja potem muszę płacić.
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak: pierw pisze co bylo przed 2012 a potem zarzuca ze to nie spolka akcyna podajac informacje aktualne. Rade nadzorcza myli z zarzadem firmy I wyzywa od debil.

Lec juz golebiu nasrales, poprzewracales wszystkie pionki. Czujesz ze wygrales wiec juz lec( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
Lec juz golebiu nasrales, poprzewracales wszystkie pionki. Czujesz ze wygrales wiec juz lec( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

@kodyak: śmieszne od kolesia, co sam nie ma wiedzy i rzuca się jak kupa w klopie xD
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak: dziecko drogie twoje linki ciagle prawdza do zarzadu. Obok zarzadu masz linka do rady nadzorczej. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Członkami rady nadzorczej nie mogą być członkowie zarządu( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Ja #!$%@?. Wiem ze trolujesz zeby tylko odwrocic uwage od glupot jakie napisale. Spoko typowy golab(
  • Odpowiedz
Ja #!$%@?. Wiem ze trolujesz zeby tylko odwrocic uwage od glupot jakie napisale. Spoko typowy golab( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kodyak: No właśnie nie, zostaje pytanie czy MIAŁ ODPOWIEDNIE KOMPETENCJE( ͡° ͜ʖ ͡°) LOT przez lata wyprzedawał cały swój majątek, aby mieć płynność finansową( ͡° ͜ʖ ͡°)

jak tam doszlo juz do mozgu?( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz