Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +191
Mam w pracy analityczkę na stanowisku „Analityk Systemowy”. Oczywiście przebranżowiona w czasach ssania i gdzie brano do IT każdego kto miał puls i umiał powiedzieć słowo „JSON”. Jest po „europeistyce”. Była też na Erasmus, podczas gdy ja waliłem konia z depresji (żadna mnie nie chciała) i uczyłem się po nocach na kolokwium z języka C.
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
WielkiNos +307
(。◕‿‿◕。)
@ZaplutyKarzelReakcji: Naga prawda zawsze wstydzi.
Poza tym problemy zaczely sie w 2008 czy jak mozna sie domyslic pekla banka i pojawil sie kryzys. Dlatego daleki bylbym od tego ze to oni doprowadzili do bankructwa.
Co innego jak pada stadnina w czasie najwiekszego prosperity od lat( ͡° ͜ʖ ͡
@kodyak: Czytaj dokładnie
@Kaczypawlak: mowi osoba niewiedzaca nawet co to rada nadzorcza( ͡° ͜ʖ ͡°). Wez juz nie pisz do mnie bo twoje argumenty nawet na rozprawke szkole podstawowej bylyby zenujace
Lec juz golebiu nasrales, poprzewracales wszystkie pionki. Czujesz ze wygrales wiec juz lec( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@kodyak: gadaj jak potłuczony, szef rady nadzorczej to prezes link, drugi link
@kodyak: śmieszne od kolesia, co sam nie ma wiedzy i rzuca się jak kupa w klopie xD
Ja #!$%@?. Wiem ze trolujesz zeby tylko odwrocic uwage od glupot jakie napisale. Spoko typowy golab(
@kodyak: No właśnie nie, zostaje pytanie czy MIAŁ ODPOWIEDNIE KOMPETENCJE( ͡° ͜ʖ ͡°) LOT przez lata wyprzedawał cały swój majątek, aby mieć płynność finansową( ͡° ͜ʖ ͡°)