Wpis z mikrobloga

czy jest w #netflix możliwość zablokowania produkcji nieanglojęzycznych? Nie chcę w propozycjach mieć badziewi hiszpańskich, niemieckich, francuskich czy innego ścierwa. Strasznie to utrudnia korzystanie z serwisu.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Singularity00: dla mnie to jest gówno, a nie content. Nie znoszę tych gówno języków. Słuchanie tego to męczarnia. Dla mnie netflix to ma być rozrywka, a nie bycie zmuszanym do oglądania europejskiego crapu.
  • Odpowiedz
@kamillus: nazywanie nieanglojęzycznych produkcji crapem xDDD
Włącz sobie angielski dubbing do nieanglojęzycznych produkcji - działa to całkiem ok bo netflix nie robi tego na odwal się.
Zamiast chłonąć zajebiste produkcje z napisami to narzekasz.... gdyby nie Netflix pewnie nigdy bym nie widział zajebistego niemieckiego #dark czy hiszpańskiego #lacasadepapel nie mówiąc już o zajebistych tytułach z Korei czy Japonii...
  • Odpowiedz
@kamillus: no niestety nie da się... tak samo ja bym chciał wywalić te starocie sprzed 2017 roku ale nie ma takiej opcji.
Tracisz sporo fajnego contentu ale cóż, jak ci przeszkadza i dubbing angielski i oryginalne hiszpańskie/niemieckie audio to wiele się nie poradzi...
  • Odpowiedz
dla mnie to jest gówno, a nie content. Nie znoszę tych gówno języków

@kamillus: rip niemieckojęzyczne Dark, rip portugalskojęzyczne O Mecanismo, rip hiszpańskojęzyczne La casa de papel, rip koreańskojęzyczne Stranger
  • Odpowiedz