@mecenas_z_piaseczna Popełnieniem przestępstwa na jego niekorzyść. Jak mu piszę, że go #!$%@?ę do więzienia, wiedząc że jest niewinny to też popełniam przestępstwo na jego niekorzyść.
@Sierzant_Bagieta: hahaha a po co mam iść na drążek, nawet na 100 metrów byś mnie nie dogonił a co dopiero na jakiś długi dystans trzeba mieć refleks i zwinność w tym zawodzie a nie masę. Chodź ze mną zbadać BMI ziom
@grzysztof Skąd ty możesz wiedzieć co trzeba mieć w tym zawodzie, ziom. Pewnie cały dzień przed kompem siedzisz i postujesz chińskie bajki na wykopie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Sierzant_Bagieta: mieszkam w Krakowie i wiele razy widziałem jak szczyle z alkoholem w nocy biegali w około bloku i śmiali się a patrol który chciał ich aresztować/spisać nie potrafił nic zrobić. Poza tym ja osobiście wole oglądać chińskie bajki jak być policjantem...
Co tam widzowie #kanalzero i #stanowski ? stanowski to taki fajny dziennikarz jest nie? wcale nie szczurek pokroju mazurka i ziemkiewicza xDD wykopki jak dali się wyruchać :)))
#panbagieta #policja #pracbaza
Komentarz usunięty przez autora