Wpis z mikrobloga

Buntuj Danielku lekko upośledzonego Jacę, prowokuj, że Texas wyrywa Gochę, zgarniaj pienonszki. Zacieraj rączki do kolejnego streama. Za parę dni wycieknie info na Twój temat. Zobaczymy jak się wytłumaczysz z incydentu zeszłego lata, o którym niewielu wie a chodzi o sytuację z 23.07.2017 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#danielmagical #patostreamy
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Renard15: Przed świętami będzie duża widownia. Spodziewam się większego zasięgu, chodzi o incydent w Otłoczynie. Spodziewam się, że Daniel Zwierzyński się wyprze i nazwie mnie kuwrą, ale godzę się na to. Zdjeciom i nagraniu nie zaprzeczy i będzie najgorszy obciach końca 2018 ( ͡° ͜ʖ ͡°) A to wszystko przez to, że zrobił dno ze swojej matki a tak wyzywał moją, że nie żyję
  • Odpowiedz
@StefanWojtyla: no i po c--j XD żeby plusów nazbierać brędząc coś o jakimś info, masz to dajesz, a nie jakieś 10 dni, zresztą co może poniżyć gościa który upija matke i sam sie nie szanuje, dodatkowo w-------a zgniłe kotlety
  • Odpowiedz
@PanEdzio: Inaczej nie zakładałbym konta na tym portalu gdzie tak go kochacie i nienawidzicie? Zdziwiony jestem, że nikt jeszcze nie wysłał donejta z hasłem Otłoczyn, ale wątpię by dał po sobie poznać, że ktoś coś o tym wie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pewnie zimna twarz i wyjebbka. Ale 22.12 godz. 19:00 czasu Pl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz