Aktywne Wpisy
Jest tu też ktoś skąpy i dusi grosz jak ja ?
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
artur-klocek +35
Polityczna przyszłość po 13 lipca 2024 roku...
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
źródło: GSc_tNaXQAAfUU
Pobierz

Jakie to jest zhebane, że narzekam, jak mi źle a z drugiej strony brak sił by to zmienić, chociaż dokładnie wiem jak i co.
Znaczy fizycznie może i te siły są, ale jestem w tak złym stanie, że nie chce nawet juz jeść. Bo po co?
I jakaś częśc mnie próbuje dobrze mi podpowiedzieć, że warto byłoby zacząc od zadbania o siebie.
I jakaś częśc siebie przypomina mi, że miałam kiedyś pazury i nie bałam sie mówić co myślę.
Ale to wszystko jak przez mgłę. Jakby to dotyczyło mnie ale w innym wcieleniu.
I tak wkółko. Od niemocy po małą nadzieję aż po myśl, że fajnie byłoby chociaz zwiedzić świat.
A potem przez tygodnie mój telefon milczy, na messangerze pustka.
I przypominam sobie, że dla siebie nie mam po co i nie mam nikogo.
i od nowa.
@nothanks: Jasna strona nihilizmu.
Czuję się jak ten robot z Ricka i Morty'ego
Pass the butter.
Nigdy do niej nie chodziłem bo po co, nigdy się nie uczyłem bo po co mam lepsze rzeczy do robienia, wieczne od jutra znaczne się uczyć i tak od gimnazjum nigdy się nie uczyłem bo po co, z jednej strony głupie ale z drugiej nie jest tak lepiej dla mnie
8.00 - 9.00 - prysznic, śniadanie, wiadomości
9.00 - 12.00 - praca 3h x 700 zł
12.00 - 14.00 - obiad
14.00 - 15.00 - kawa i
Odpuść tymczasowo sprawy, w których ci nie idzie. Na siłę tego nie zmienisz. Może zajmij się czymś innym.
Myśleć musisz! Twój mózg tego nie chce, ale ty masz odmienne zdanie. Za karę daj swojemu mózgowi jakieś zadanie do rozwiązania.
No i chodze na terapię, znaczy dopiero zaczęłam. Ale ehh... narazie to przynosi więcej bolu niż ulgi.