Wpis z mikrobloga

Tryb na tydzień i się znudzi, mogli to połączyć z jakąś operacją to przynajmniej by zarobili
#csgo
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jeżeli będą to rozwijali na poziomie fortnite

@GlobalEliteShop: nie pozwoli na to ten silnik. Już liczbę graczy musieli ograniczyć do max 20. A wszystko na co Source pozwala gracze mogli sobie pograć w Workshopie
  • Odpowiedz
. A wszystko na co Source pozwala gracze mogli sobie pograć w Workshopie

@CeZ_: przecież są zombi mody po 60 graczy więc to nie problem dla sourca ogarnąć więcej graczy.
  • Odpowiedz
@GlobalEliteShop: To nie jest silnik który można rozwijać. Dodatkowo cała rozgrywka jest drętwa, broni praktycznie nie ma, jakieś drony itp. itd.. Przypomina to jakiś mod z workshopa. Zagrałem 3 gry i mi starczyło.

Dodatkowo trafili na okres nowego sezonu w Fortnite więc raczej większość osób które kiedyś grało w csa a teraz w fortnite to ich oleje. A nawet jeśli nie to po dwóch grach wrócą do fortów/pubga/roe.

No i zrobienie tego w modelu f2p z praktycznym brakiem ac nie jest dobrym pomysłem. A już dodanie każdemu obecnemu userowi prime rozwala całkowicie całe założenie prime, że trzeba mieć 21lvl i jak ktoś haxuje to dostanie wcześniej bana. Teraz haxy będą na noprime (f2p) i na prime (bo jak mieli 10 kont to teraz mają 10x prime) w jeszcze większych ilościach. No i dodatkowo haxy na faceicie i całej
  • Odpowiedz