Wpis z mikrobloga

@CyCu1337: Obydwie myszy są do tych chwytów.
Rival jesli mysz trzymasz troszkę bokiem ,, przechyloną w na północny-zachód. A Da jeśli na wprodt Ci wygodniej. Sprawdź, czy nie ma tańszych wersjii. CHROMA, Rival / Rival 300.
A najlepiej do dużych łap IE 3.0, ale raczej nigdzie jej nie dostaniesz.
Przeleciało mi przez ręce masę myszek to coś mogę powiedzieć. W DeathAdderach i SteelSeriesach ZAWSZE po jakimś czasie pada scroll - przeskoki. Poza tym w DA dwukliki też coraz częściej się zdarzają, a w 2013 wersji nie było tak bardzo słychać o tej przypadłości. Rival 310 ma dodatkowo boki z gumy, które u wielu osób wywołują potliwość i wymyka się z rąk. Ja ze swojej strony mógłbym polecić Logitecha G403, który wydaje
A o problemach nie czytaj, bo każda seria ma jakieś problemy. Po to masz gwarancję. Chyba, że jest w co 2giej sztuce. Albo w kazdej jak Kraken USB i pękające pałąki :) Obecnie zmieniona nazwa na Essensial.
@flaas: Prawda w chroma zaczęły się problemy z dwuklikiem, ale nie na tyle, by tego gryzonia odrazu skreślać. Scroll to problwm kazdej myszy jak go na chama traktujesz. DM to badziew w dodstku naprawjają często zamiast wymieniać na nowe. Te Logiechy fakt dobre myszy, ale specyfikaczne nie każdemu pasuja. Bez przetestowania odradzam kupno.
@ojacie169: A czemu uważasz DM za badziew? Chłopaki w końcu patrzą na to co dużo osób chciało otrzymać, czyli biorą obudowy OEM Kinzu / Sensei i robią w nich PMW3360, bo w Kinzu / Sensei to głównie sensor był badziewny. Nie bez powodu ludzie robili KinzuAddery, czy na upartego grali na takich Kinzu / Sensei, mimo że wiedzieli, że są sensory lepsze (nawet teraz, gdzie są obiektywnie lepsze mychy, więc sponsor
@flaas: wlasnie tez bralem pod uwage ponowny zakup g403 bo aktualnie uzywam, byl raz na gwarancji, wymiana sensora bo sie gubil a teraz mi sie rozwalil scroll a podczas 1 reklamacji zapomnialem zabrac paragon i juz nie moge oddac :/