Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +216
Pije tego s--------a. Ale to dobre.
Nie ma lepszego #kefir i nawet z tym nie handlujcie
#oswiadczeniezdupy
Nie ma lepszego #kefir i nawet z tym nie handlujcie
#oswiadczeniezdupy
źródło: image_picker_7AFCC5D2-0A01-48DF-ABB4-3461FED47DAB-10105-0000021DD28CFD95
Pobierz
wykop +54
Dzień dobry, Wykop! 🚀
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Chcielibyście zobaczyć Andrzeja Dragana w roli naszego gościa w AMA?
- TAK, chętnie zobaczę takie AMA na Wykopie! 69.5% (721)
- NIE, naukowe AMA mnie nie interesują. 30.5% (316)

https://www.micrology.pl/2018/06/02/oneplus-6-na-fakture/
@fajnybananek: Raczej więcej niż te dwie stówy. Na takim powiedzmy x-komie, oneplus 6 w wersji ze 128 gb pamięci kosztuje 2799 zł. Na gearbeście zapłaciłem za niego ~1750 zł. Czyli 1049 zł taniej. Biorąc pod uwagę, że były akurat promocję na 11.1 i zakładając, że nie chciałoby Ci się czekać kolejne okazyjne obniżki to teraz stoi po ~2090. Nadal te 700 zł taniej, które można by
Ja zaryzykowałem gearbesta, telefon przyszedł i jestem zadowolony. Ale tak obiektywnie to dopiero po roku będę się mógł chyba wypowiedzieć czy nie było awarii itp. No w każdym razie powodzenia, gdzie byś nie kupował :)
ja kupiłem miesiąc temu za niecałe 600EUR wersja 8-128GB (bo pamietaj ze dochodzi rożnica w VAT pomiedzy DE a PL
ale full legit, dostalem fakture w dniu wysyłki do pobrania, nawet było przeliczone w złotowkach ile ten VAT wynosi
@fajnybananek:
1. Wole dac wiecej za telefon i nie czekac na niego w miesiace az laskawie dojdzie. Nie daj Boże zeby byla w uszkodzonym stanie i potem dochodź swoich praw. Nie mam doswiadczenia z zagranicznymi sprzedawcami, zwłaszcza Chinczykami, nie chce miec pierwszych doswiadczen przy wydatku 2k+, co jest dla mnie mimo wszystko sporą kwotą
2. Po prostu lubie czasem dopytac sprzedawcy o rozne
@fajnybananek: To samo będzie w polskim sklepie, tylko będziesz wysyłał do Polaka a on do oneplusa albo chinola.