Aktywne Wpisy

Cześć,
chciałem podzielić się z Wami raportem finansowym mojej rodziny za lipiec. Od wielu lat prowadzę listę wydatków i przychodów, która pozwala mi kontrolować i zarządzać domowymi finansami.
Przychody w minionym miesiącu wyniosły
19 960,77 zł, natomiast koszty 9 312,43 zł.
Pozwoliło nam to oszczędzić 10 648,34 zł.
Przychody dzieliły się jak niżej:
-Moje wynagrodzenie: 13 801,58 zł
-Wynagrodzenie Żony: 5 599,20 zł
-Inne przychody: 500 zł (500 plus)
-Zwroty ubrań: 59,99
chciałem podzielić się z Wami raportem finansowym mojej rodziny za lipiec. Od wielu lat prowadzę listę wydatków i przychodów, która pozwala mi kontrolować i zarządzać domowymi finansami.
Przychody w minionym miesiącu wyniosły
19 960,77 zł, natomiast koszty 9 312,43 zł.
Pozwoliło nam to oszczędzić 10 648,34 zł.
Przychody dzieliły się jak niżej:
-Moje wynagrodzenie: 13 801,58 zł
-Wynagrodzenie Żony: 5 599,20 zł
-Inne przychody: 500 zł (500 plus)
-Zwroty ubrań: 59,99
ForTravelSayYes +51
Jeżeli powiem, ze z perspektywy mojej pracy (ratownik medyczny) we #wroclaw, ze wielokrotnie z policją mieliśmy w okolicy dworca głównego interwencje do Ukraińców agresywnych, bądź nacpanych.. a raz to była to tak naćpana ma maksa Ukrainka agresywna, która pluła w nas i 6sciu ją obezwladnialiamy i dostałem od tej suki melą w twarz to już jestem onucą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ps. Policjantka całkiem ładna btw. z
Ps. Policjantka całkiem ładna btw. z
Kupiłem używanego lapka z jakimś wgranym windowsem. Jest na gwarancji tej firmy.
Chciałbym go w ramach bezpieczeństwa najlepiej przeorać i postawić Windowsa na świeżo, ale żadnej naklejki z kodem nie widzę.
Co polecacie? Macie jakieś kilka zasad, krok po kroku jak taki sprzęt odświeżyć nim wepnie się do firmowej sieci?
#security #windows #windows7 #pytaniedoeksperta
slmgr.vbs -dli
To dowiemy się na jakiej licencji chodzi.
Jak to windows 7 to prawdopodobnie laptop ma tablice slic w biosie, wystarczy doinstalować certyfikat oem i klucz oem (nie jest unikalny) aby go aktywować.
Stan licencji: licencjonowano
Jaki producent? oem? To przygotuje ci gotową instrukcje.
Brak licencji na win7, goście w serwisie aktywowali ci system popularnym daz loaderem.
Brak tablicy slic w biosie ze strony lenovo = brak aktywacji win7. Dowód niżej
Ostatecznie chodzi mi o to by postawić świeżą instalacje, najlepiej bez zakupu kolejnej licencji.
https://allegro.pl/wo-mirin-ryzowe-wino-do-gotowania-410ml-korea-i7650443900.html
"WINDOWS 7 PRO OA FOR LENOVO SINGAPORE"