Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +37
20 lat temu wyjechałem z Polski i powiem wam coś o Polakach. Nie narzekanie czy krytykowanie, po prostu obserwacja.
Co roku jeździmy z różową na camping. Najbardziej lubimy Bałkany. W tym roku zdecydowaliśmy się na Polskę.
Każdy rozbija się jak najdalej od siebie, krótkie "bry" w łazience i elo. Siedzimy we własnej bańce a ludzie obok to powietrze.
I
Co roku jeździmy z różową na camping. Najbardziej lubimy Bałkany. W tym roku zdecydowaliśmy się na Polskę.
Każdy rozbija się jak najdalej od siebie, krótkie "bry" w łazience i elo. Siedzimy we własnej bańce a ludzie obok to powietrze.
I
Ocieplenie okna.
Mireczki, pytanko. Mam stare drewniane okno w jednym z pomieszczeń w mieszkaniu które wynajmuje (więc wymiana nie wchodzi w grę) od którego strasznie piździ. Jest krzywe więc i uszczelki nie zdają egzaminu a o silikonowaniu nie ma mowy (właściciel jest jaki jest).
Wpadłem więc na pomysł odgrodzenia go od reszty pomieszczenia i jak na obrazku (wzięte z neta) chciałbym umieścić coś w rodzaju folii lub czegoś podobnego. Tak na całości jak zaznaczyłem czerwonymi liniami. Macie pomysł co może zdać egzamin? Ważne żeby było przeźroczyste żeby trochę światła wpadało do pokoju. Założyć teraz, zdjąć na wiosnę i spokój.
Macie może pomysł co by to mogło być? Nie chodzi mi tylko o szybę ale o całe okno.
@zakoo: W sumie to jest dobra myśl. Pleksa do parapetu bo trochę wystaje, tam zakleić czymś i elo.
@micpec: Po prostu tam byłoby miejsce na taśmę czy coś. Czegoś innego? Panie, to Kraków. Na to mieszkanie jest kolejka chętnych od zaraz. Kogo mam wezwać? Nie chcę wydawać dużej kasy na mieszkanie które
@janszy: Właśnie nie ma jak, bo to są niewielkie szczeliny ale na całej długości, mam wrażenie że nawet pod parapetem wieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)