Aktywne Wpisy
3x32 +8
G06DbT +30
Zrobiłem mały eksperyment w Fallout 4, gdzie zwiększałem ilość FPS. Gra ma taki śmieszny silnik, że im więcej FPS, tym gra działa szybciej. Przy 500 FPS nie da się grać, bo chłopek porusza się tak szybko, że mój czas reakcji jest za wolny.
Podczas edycji wywaliło mi raz soft, i musiałem od nowa edytować.
Wołam @acidd bo chciał :)
#gry #pcmasterrace #fallout #fallout4
Podczas edycji wywaliło mi raz soft, i musiałem od nowa edytować.
Wołam @acidd bo chciał :)
#gry #pcmasterrace #fallout #fallout4
Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że PiS i PO mają niepisany układ mający na celu zagarnięcie sceny politycznej dla siebie i nie dopuszczaniu do niej innych graczy. Mają być dwie partie, ma być tak amerykańsko. Raz my, a raz wy.
Pamiętacie co politycznie zależne media zaczęły robić jak Korwinowi niebezpiecznie zaczęło rosnąć poparcie i nawet nie chciało spadać po kolejnych seriach Hitlerów? Przestali całkowicie o nim mówić, nic, zero. Nie było w ogóle takiego ugrupowania. A wyobrażacie sobie teraz wydanie Wiadomości albo Faktów bez tyrady na temat PO/PiS? To dobrze przemyślany zabieg mający na celu utrwalenie przekonania, że w Polsce są tylko dwie partie.
#polityka #wybory #4konserwy #korwin
@Kajotpe: W tym układzie zwanym systemem znajdują się wszystkie partie które siedzą w sejmie a nawet jeśli wchodziły po raz pierwszy do sejmu to po wejściu stają się jego częścią(choćby kukiz). Wielu ludzi nie ma świadomości że politycy wzajemnie się dobrze znają i są