Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +30
alonzoo3 +11
Drodzy #programista15k też macie ten problem że chcecie sobie coś kupić ale wszystko już macie?
Co miesiąc staram sobie sprawić jakąś przyjemność, ale kurde już nie mam co wymyślić...
Mieszkanie, auto, laptopy, telefony, konsole, odkurzacze, ekspresy, hifi, to wszystko już mam
#pracait #pracbaza
Co miesiąc staram sobie sprawić jakąś przyjemność, ale kurde już nie mam co wymyślić...
Mieszkanie, auto, laptopy, telefony, konsole, odkurzacze, ekspresy, hifi, to wszystko już mam
#pracait #pracbaza
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Niestety nie czuję, aby magicznie mnie opuściła. Co więcej? Niewiele to zmienia w moim życiu. Chyba trzeba mocniejsze leki i psychoterapię.
#depresja #nerwica #feels #rozowepaski #psychologia #psychiatria
To nie czytaj tylko scrolluj. Będziesz taki odważny, aby powiedzieć mi to w twarz? Czy będzie bał wyjść się z piwnicy?
Dobrze. To jak będziesz gotowy to daj znać kiedy będziesz mógł mi powiedzieć w twarz "wiesz co możesz zrobić". To wtedy coś zrobię :)
Warszawa.
Ale ja nigdzie nie napisałem, że jestem przegrywem. Mam depresję. I tutaj jest problem.
https://www.cbsnews.com/news/height-and-suicide/
http://statystyka.policja.pl/st/kodeks-karny/przestepstwa-przeciwko/63420,Namowa-lub-pomoc-do-samobojstwa-art-151.html
Rozumiesz, że chcę spędzić kilka godzin na tłumaczeniu się przed bagietami?
Człowieku, jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie udzielaj się.
Nic nie poradzę, że pojawiają się tutaj zakompleksieni ludzie. Szukam pomocy a nie jakiś ludzi, którzy mają kompleksy innych. Walczę z depresją i chcę tą batalię wygrać.
Ponad 180 cm. A co ma do tego wzrost? Poza wzrostem ważny jest również wygląd twarzy i sylwetka.
Nie jestem przegrywem dlatego śmieję się tutaj z tego. Aby uświadomić innym, że magiczne kobiety nie sprawią, że człowiek wyjdzie z depresji. Chociaż są różne przyczyny. To w moim przypadku problem leży zupełnie gdzie indziej.
dzięki za słowa pogardy, umacniasz we mnie nienawiść do normictwa :)