Wpis z mikrobloga

• 1
@Izolacja czyzby palacz? Wielu palącym osobom z mojego towarzystwa nie smakuje ta kanapka, a wiekszosci niepalących smakuje xD palącym wlasnie kojarzy sie z posmakiem kiepa, a niepalącym z dymem z ogniska XD
  • Odpowiedz
@Arveit: to fajnych masz znajomych jak im dym z ogniska smakuje xD ja pale i mi nie smakuje w #!$%@? ledwo zjadłem ostatnio a mój kolega natomiast tez palący sobie chwali bardzo xD tylko on tyle jara ze ma już kubki smakowe martwe wszystkie
  • Odpowiedz
@Arveit: to chyba tez maja jakieś kubki niedorozwinięte xD albo ja mam #!$%@? już bo to pozostawia cierpki posmak jakoś próbują jednak podrobić ten chrzanowy xD
  • Odpowiedz
@dopewizard kurde serio ja i mój brat to jedyni, którym te burgery smakują? XD. Kupiliśmy je bo były po 2 złote i od razu oceniliśmy je pozytywnie. Dopiero potem brat odpala wykop i razem rżymy widząc pozostałe recenzje. Postanowiliśmy spróbować jeszcze raz- i kurde rzeczywiście czuć kiepa xD. Jednak nadal nie są złe i nie widzę tego fenomenu hejtu. Widać Polacy nie dojrzeli do tak nowocześnie dobranych smaków ( ͡° ʖ
  • Odpowiedz