Aktywne Wpisy
ninetyeight +714
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +13
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Witam państwa bardzo serdecznie, 07:00:01, Piątek, 09 listopada 2018. Imieniny: Aleksandra, Ludwika, Teodora. Słońce podniesie się dziś o 07:03. Świecić będzie 8 godzin i 53 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:30 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:57. Ciemna noc zapadnie o 17:19, ale gwiazd można wypatrywać od 16:36.
Wielkie słowo
Ciekawostka na dziś:
Brak pomysłu na obiad?
Chili con carne
SKŁADNIKI:
PRZYGOTOWANIE - WIDEO
Pogoda na dziś:
Promocje
- Dziś na pizza portal darmowa dostawa przy płatności BLIK!
- ENYO Arcade za darmo na Steamie - link
- Fractured Lands na Steama za darmo w Humble Store - link
- F1 2015 za darmo na GameSessions - link
- Darmowe dodatki do Forza Horizon 4 i Sea of Thieves za obejrzenie transmisji X018 na Mikserze - link
- Darmowe gry na Steama (8.11) - link
Dziś w cyklu #bestof80 YES #wykopradio #476fm. Witam