Wpis z mikrobloga

@Jedenastak: Przywróć do ustawień fabrycznych. Nie wierzę, że już zajeździłeś/aś baterię w tym tel. Różowy miał go 1,5 roku i bateria jak nowa. Sprawdź w aplikacji Accubattery ile Ci pokaże pojemności baterii po kilku lądowaniach. A tak ogólnie totalnie nie polecam wymieniać baterii w serwisach takich januszowych bo Ci wpakują podróbę baterii, która może być niebezpieczna.
  • Odpowiedz
  • 0
@schreder Przywracałam już, kalibrowalam baterię jaki i zablokowałam aktualizacje google duo. Nic nie działa i telefon rozładowuje się przy 30-40% czasami mniej.
Spróbuję jeszcze tego accubattery
  • Odpowiedz
@Jedenastak: Sprawdź, bo porównywałem na kilku telefonach tę aplikację z miernikiem na USB i wyniki są bardzo podobne. Tam poustawiaj wszystkie uprawnienia jakie ta apka chce, żeby dobrze zmierzył i najlepiej dodaj "kłódkę" żeby jej miui nie zamykało.
  • Odpowiedz
@Jedenastak w Olsztynie to już bym wolał samemu wymieniać z jakimś poradnikiem z YT, oddałem do (podobno bardzo dobrego) serwisu na Wilczyńskiego zbrickowane Mi5 to powiedzieli mi po dwóch dniach, że telefon do wyrzucenia, wysłałem do Mi Serwisu we Wrocławiu i naprawili mi telefon, na drugi dzień odesłali i skasowali 50pln, różowy używa tego telefonu do dziś
  • Odpowiedz