@MARCIN1142: Ciekawe czy to z tymi dwoma typami biesiadowali panowie podczas libacji olkoholowej w ostatnią Niedzielę gdzie zostali podsłuchani? PS. Powrót swetra geometrycznego to zwiastuje afery, przynajmniej taką mam nadzieję bo majorowskiego bełkotu mam dosyć.
@wloskiolgierd: Masz rację. Obecnie na ścianie Konona wiszą dwa plakaty z tym samym jego zdjęciem w garniaku, na tym filmie wisi tylko jeden, na tle flagi - jak rok temu.
Dzięki za zwrócenie uwagi, bo sam się dałem naciąć. ( ͡°͜ʖ͡°)
@wloskiolgierd: Jakosci HD wszystkich oslepila i skolowala. Ja mialem to samo przy filmach kreconych kolo bramki, gdzie Konon opowiadal o #!$%@? sie i rzyganiu poprzedniego wieczora
@srebrnalocha: pytaj szoterow dobry czlowieku. Byly 2 filmy w megajakosci krecone kolo bramki. Konon opowiadal jak spili go widzowie, ktorzy bardzo szybko polewali gorzale
Cały wykop #!$%@?... Wyborcy Tuska z wykopu, uśmiechnięci, tolerancyjni fajnopolacy, ryją bekę z zamachu na premiera obcego kraju bo jest prawicowcem xD
PS. Powrót swetra geometrycznego to zwiastuje afery, przynajmniej taką mam nadzieję bo majorowskiego bełkotu mam dosyć.
Szkoda tylko że wyprany.
Dzięki za zwrócenie uwagi, bo sam się dałem naciąć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakosci HD wszystkich oslepila i skolowala. Ja mialem to samo przy filmach kreconych kolo bramki, gdzie Konon opowiadal o #!$%@? sie i rzyganiu poprzedniego wieczora
Byly 2 filmy w megajakosci krecone kolo bramki. Konon opowiadal jak spili go widzowie, ktorzy bardzo szybko polewali gorzale