Wpis z mikrobloga

#oneplus

Pytanie do kupujących op6t. Co zdecydowało że kupujecie ten model? Kupiłem miesiąc temu na próbę op6 i serio nie widzę powodu do kupna op6t.

I to nie chodzi mi o zmianę, ale gdybym teraz miał kupować drugi raz i w tej samej cenie mialbym op6 i op6t to biorę bez zastanowienia op6.

Na korzyść 6t jedynie chyba bateria.

Na korzyść 6 dioda powiadomień, czytnik linii (nie wiem jak ten w ekranie będzie działal, ten co mam jest najlepszy z jakiego korzystalem). I tak się z rozpoznawania twarzy korzysta 80% czasu Moim zdaniem ładniejszy notch. Wejście minijack

To 6t to krok wstecz.
  • 14
@lyman11 no ja z chin brałem ale to nawet nie o to chodzi. Drugi raz gdybym kupował to pewnie wziąłbym z pl żeby mieć gwarancję. Tego OP wziąłem na próbę jak działa android dlatego chciałem po taniości bo myślałem że dłużej niż miesiąc z nim nie wytrzymam
@MercedesBenizPolska: to ze od jakiegoś czasu nosiłem się zamiarem kupna op ale op6 do mnie nie przemówił - duży notch + czytnik lini (mam Xperię X performance z czytnikiem z boku w przycisku power), a op6t to op6 z poprawionymi tymi "mankamentami" ( ͡° ͜ʖ ͡°)