Aktywne Wpisy

Grooveer +8
Putin zrobił pobudkę Ukraińcom w środku nocy rakietami. Im szybciej Ukraińcy rozpoczną negocjacje z Rosją tym lepiej dla nich. Ukraińska ofensywa, która jest planowana na wiosnę obstawiam, że skończy się porażką UA. Ukraińscy żołnierze wpadną na rosyjskie miny, albo zaleją ich pociski artyleryjskie.
#wojna #ukraina
#wojna #ukraina

SGTIHALIT +242
1/x
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran

Pytanie do kupujących op6t. Co zdecydowało że kupujecie ten model? Kupiłem miesiąc temu na próbę op6 i serio nie widzę powodu do kupna op6t.
I to nie chodzi mi o zmianę, ale gdybym teraz miał kupować drugi raz i w tej samej cenie mialbym op6 i op6t to biorę bez zastanowienia op6.
Na korzyść 6t jedynie chyba bateria.
Na korzyść 6 dioda powiadomień, czytnik linii (nie wiem jak ten w ekranie będzie działal, ten co mam jest najlepszy z jakiego korzystalem). I tak się z rozpoznawania twarzy korzysta 80% czasu Moim zdaniem ładniejszy notch. Wejście minijack
To 6t to krok wstecz.
A 845 będzie wystarczający na 2, w porywach nawet 3 lata