Wpis z mikrobloga

@Monaco: Kilka razy zdarzyło mi się już podkreślić przy moich wpisach - to co wrzucam, to zwykli crossdresserzy, po polsku: transwestyci, żadnych hormonów, operacji itd, zwykli faceci przebierający się za kobiety. To może jeszcze bardziej dołować, prawda? :D
  • Odpowiedz
@Monaco: No to jesteś na wygranej pozycji! Dobry makijaż, odpowiednia stylizacja, fryzura i będziesz wyglądać tak ładnie jak Pan ze zdjęcia... Ostatnie słowa to kiepska motywacja dla kobiety ale sama widzisz na załączonym obrazku jakie są efekty :D
  • Odpowiedz
@jestesmytunazawsze: Osoby transseksualne to ludzie, którzy urodzili się w nieswoim ciele, facet w kiecce, to po prostu facet w kiecce i jeżeli tylko czuje się facetem, ale ubranie kiecki sprawia mu radość to czy jest w tym coś złego? Nie wiem skąd ta reakcja, jeżeli coś z mojej strony Cię uraziło, to przepraszam, nie było to moją intencją. Jeżeli jesteś biologiczną kobietą i bez makijażu wyglądasz dobrze, to nic tylko się
  • Odpowiedz
@JustAnotherCrossdresser: Niech sobie robią co chcą, ale nie pojmę jak facet może lubić takie rzeczy. Po prostu jest to dziwne.
Gdyby mój chłopak przykładowo takie rzeczy robił to raczej ciężko byłoby mi to zaakceptować. Kojarzy mi się to po prostu z fetyszyzmem i napawa odrazą.

• Odpowiedz
@jestesmytunazawsze: Prawdę mówiąc nigdy nie zrozumiem jak osoby transseksualne mogą mieć jakieś "ale" wobec innych osób "z gatunku trans" - urodziłaś się w męskim ciele, czujesz się kobietą, masz chłopaka, masz pewne (przepraszam za określenie, nie wiem jak inaczej nazwać) zaburzenia (PAIS), ale dziwi Cię to, że jakiś facet się przebiera? Żeby było jasne, nic do Ciebie nie mam, życzę Ci jak najlepiej, z pewnością jesteś atrakcyjną kobietą, ale nie mogę
  • Odpowiedz
@JustAnotherCrossdresser: Nikt się nie rodzi w "męskim" lub "kobiecym" ciele. Dopiero hormony wpływają na rozwój, a genitalia mają małe znaczenie (no, chyba że ktoś ma bardzo podatne receptory, wtedy ma przekichane w okresie dojrzewania).

Uważam że transwestyci nie mają nic wspólnego z transseksualnością. Nie odczuwają dysforii i nie mają problemu ze swoją męskością. Więc nie jest to "ale do osób z gatunku trans", tylko "ale do facetów z fetyszem".

Jak nie
  • Odpowiedz
@jestesmytunazawsze: ja przyznam iż czuje ię dobrze z swą płcią (jestem facetem) ale lubię czasem po prostu bawić się z moim partnerem w takie przebieranki mi o sprawia satysfakcje po prostu i się przy tym świetnie bawię i czuję.
  • Odpowiedz