Aktywne Wpisy
NoMoreTearsJustSmile +453
cichooo +109
Jak zostać znienawidzonym przez tirowców, czyli poradnik jak zostać busiarzem
Z okazji tego, że się nudzę w trasie postanowiłem napisać poradnik jak zacząć pracę jako "busiarz" na międzynarodówce + kilka uwag ode mnie i być może pro tipów, których nauczyłem się przez około 3 lata pracy w transporcie, nie tylko za kierownicą, ale też i za biurkiem.
Na czym polega praca "busiarza"?
Na tym samym, czego każdego kierowcy, transportującego towar z punktu
Z okazji tego, że się nudzę w trasie postanowiłem napisać poradnik jak zacząć pracę jako "busiarz" na międzynarodówce + kilka uwag ode mnie i być może pro tipów, których nauczyłem się przez około 3 lata pracy w transporcie, nie tylko za kierownicą, ale też i za biurkiem.
Na czym polega praca "busiarza"?
Na tym samym, czego każdego kierowcy, transportującego towar z punktu
Lack Rack sprawdzał się idealnie dopóki serwer nie wyrwał wkrętów jak robiłem remanent :> A wcale nie jest ciężki. Nie bardzo mam jak go podeprzeć kątownikiem bo serwer jest krótki i jego dupa wypada tak w połowie stolika lack.
Macie jakieś swoje pomysły na niskiego racka który nie waży 40kg i będzie na domowy budżet? Może być otwarty.
#homelab #servermasterrace #rack
https://www.castorama.pl/produkty/wykonczenie/drewno-i-drewnopodobne/drewno-surowe/kantowki-strugane/kantowka-iglasta-strugana-44-x-44-x-2200-mm.html
Nogi tych stołów są puste i trzeba je wypełnić