Aktywne Wpisy
lronman +1063
Czy przebywa ktoś z was obecnie w Lloret De Mar?
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
Mariaci +75
Czy ja dobrze rozumiem,że babka, która
-chodziła do szkoły w Kalinowce w Rosji,
-posiada podejrzanych znajomych
-jest zakochana w anatomii skóry specjalizuje się w upiększaniu brwi
jest asystentką polskiego premiera!?
-chodziła do szkoły w Kalinowce w Rosji,
-posiada podejrzanych znajomych
-jest zakochana w anatomii skóry specjalizuje się w upiększaniu brwi
jest asystentką polskiego premiera!?
Format:
PRO/SEMI/AM - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
wszystko się teraz uploaduje będzie max 15min
Na zgłoszenie incydentów macie czas do poniedziałku do godziny 23:59
#acleague
PRO - KIMIZ - ~8:50 - po długim łuku powoli schodzę do trawy, Kimiz chciał szybciej. W efekcie puknął mnie dwa razy i złapałem trawę. Niestety nie wyratowałem sie i banda.
Później poddenerwowany zapomniałem, że po trawie opony śliskie i spin. I tak oto z P3/4 na P10. Biorąc pod uwagę końcowy wynik bym do końca wyścigu mógł walczyć z Kimizem o P3.
SEMI - Baster - 26:28 - Nie zaczął hamować do zakrętu i wjechał na pełnej w mój tył przez co skończyłem na bandach
PRO - adi011 - 12:37 - nie opanowuje auta powodując kolizje nie do uniknięcia - nie czeka aż się pozbieram - strata 4 pozycji
PRO - kj5d - 23:50 - przestrzeliwuje hamowanie i wysyla nas obu poza tor. strata 2 pozycji
- 6:34 - Samko - wjeżdża mi w tył na dohamowaniu, ale to nie wszystko: pierwszy strzał powoduje u mnie obrót o 90 stopni. Pewnie wyszedłbym z tego bez większych strat, ale Samko po pierwszym kontakcie przestaje hamować, uderza w mój bok kolejne 2 razy. Następnie (co dla mnie jest wręcz skandaliczne) wciska gaz, uderza mnie jeszcze raz, tym razem mocniej, co ostatecznie powoduje spina i spadek chyba
-8:20 -almclox wjeżdża w stojącego na boku dariofunt a ten następnie uderza w gozdagno a we mnie co powoduje obrót i stratę 6-7 pozycji. Widziałem co się dzieje i próbowałem hamować ale jednak domino poszło takie ze nie było żadnej szansy na wyjście z tego cało :/ nie wiem kto powinien za to dostać punkty karne ale niezależna komisja sędziów oceni ;)
-52:25 do 53:30 - B4RT_19 ignoruje
PRO - Heblo - Strzał w dupę, nawet nie kwapił się zdjąć nogi z gazu na żółtej fladze, nie mówiąc o daniu po heblo. - prosta nr2 - 56:07
Filmik poglądowy:
https://youtu.be/BJ1as2fdOsU
Odniosę się do tego:
Moja wina w 100%, nie ogarnąłem kompletnie że kolega zjeżdża
@fifa2195: ta sytuacja to była moja wina
byłem z tyłu i mogłem odpuścić i pojechać ciaśniej ale ambicja wygrała i zabrakło miejsca na wyjściu. ten z przodu wybiera linie nie ja .. żeby nie było nie zgłaszam się po kare ;)