Wpis z mikrobloga

@Piz-dur od 8 lat tylko Wrangler ale polecam ten w Pasażu łódzkim na Jana Pawła, bo wszędzie mają za 300 zł, a tam są za dwie stówki:) podobno to są modele ze starszych sezonów ale mnie akurat to nigdy nie obchodziło + to zwykle pełnowartościowe produkty.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Piespogrzebany: Wlasnie wyszedlem z HMu i byly 3 pary straight i jakies 25 skinny/slim.
Zwykle kupuje straighty i ide do krqcowej, zeby mi od kolan w dol zwezila, nie wygladam pedalsko, a jednoczesnie mam ten element hetero na sobie 8)
  • Odpowiedz
@Piz-dur: w pasażu łodzkim jest fajny sklep o nazwie toxic jeans i mają po 80-130zł jeansy ewentualnie wrangler w pasażu tam zawsze jest taniej o stówke ewentualnie tk maxx ostatnio trafiłem na jeansy od hilfigera za 100zl ale były za duże :(
  • Odpowiedz
@Piz-dur: Akurat H&M jest znany z tego, że w połowę ubrań normalny człowiek nie wchodzi i trzeba brać rozmiar wyżej, więc to żaden argument. Mam dość widoczną anoreksję i czasami nie mieszczę się u nich w koszulki z działu dla dorosłych xD
  • Odpowiedz
@Piz-dur: Tak przypomniało mi się że w Cross jeans często mieli fajne ceny, ale dla mnie wszystkie nogawki były za szerokie. Zajdź do najbliższego outletu i porozglądaj się po sklepach stricte jeansowych, pewnie znajdziesz coś <150 zł. Albo tak jak ja miej #!$%@? i zacznij chodzić tylko w jeansowych joggerach, one zawsze wyglądają tak samo źle.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@smalczyk1: @Piespogrzebany: @Muka99: @Osculum_Infame: @michael93pl: @pietryna123: @Ignacy_Patzer: @WhiteRaven12: @Hojracy: Bylem w C&A, kupilem 2 pary spodni straight stretch (ale nie jeansy, tylko takie jakoes lzejsze) 33/32 i 2 pary 34/32, są ok, kazde po 80 zl. Dopasowuja sie do ciala, ale nie sa tak w #!$%@? obcisle jak tego slimy. Tylko do krawcowej musze isc, zeby mi troche zwezyla na dole. Jestem zadowolony
  • Odpowiedz