Wpis z mikrobloga

@DigitalGirl: na YouTube reklamują ją jak #!$%@?, szczoteczka kosztuje koło 300zl. Nie ma #!$%@? żeby ona była tyle warta xD no ale skoro tyle bab wrzuca jej zdjęcia na Instagrama to trzeba ją mieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@abcde: 300? To chyba jakaś bieda wersja. Ona nawet 2k może kosztować w najbardziej wypasionym wariancie xD
Co do wpływu influencerów, to na mnie mają taki, że mogę się zainteresować produktem, ale potem robię głęboki research, bo sama zajmuję się marketingiem i wiem jak to czasem działa niekiedy.
  • Odpowiedz
@DigitalGirl ja kupiłam ze zniżką luna 2 za jakies 650 w sephorze dla cioci. Zwykłą wersję. Raz użyłam i efekt jak po silikonowej szczotce z rossmanna. Ciocia jest tak średnio zadowolona, ale ona ma inne potrzeby - nie ma zanieczyszczonej cery tylko starzejąca się i chciała podbić efekty kremów. Ty w jakim celu chcesz kupić?
Sama szczoteczka super wykonana, po myciu zero podrażnień, wypustki są miękkie, a silikon przyjemny w dotyku
  • Odpowiedz
@DigitalGirl: Ja używałam najpierw szczoteczki sonicznej Clinique, tej ze szczoteczkami z włosia. Ale szczoteczki są mało higieniczne a i tak w końcu po roku przestała się ładować... Ale efekty były super. Dlatego kolejny wybór padł na Foreo Luna 2, używam od roku, super oczyszcza, jest delikatna, dobrze się ją czyści no i jest wykonana z medycznego silikonu, jest antybakteryjna i bardzo dobrze wykonana. Mam cerę problematyczną, ale czyszczenie soniczne w
  • Odpowiedz
@DigitalGirl: nie mam, ale korzystałam u kuzynki. Oczyszcza dobrze i cera wyglada zdrowo. Ale przy dobrym codziennym oczyszczaniu, peelingach i serach rozjasniajacych z wit c moja skóra wyglada tak samo bez szczoteczki za 2000 zł. Więc zgodzę sie z @abcde żadna szczoteczka/myjka nie jest tyle warta. To jest przykład takiego aż naprawdę smutnego konsumpcjonizmu
  • Odpowiedz
@DigitalGirl: Ja kiedyś kupiłam w biedrze podróbkę za 20zł i jest naprawdę fajna, skóra jest bardziej gładka niż po zwykłym myciu, ale oryginału za kilka stów bym nie kupiła.
  • Odpowiedz
@DigitalGirl: Mam i polecam. Przyjemna w użyciu, bateria po naładowaniu bardzo długo trzyma. Wcześnej miałam szczoteczkę Clarisonic- co prawda nie zrezygnowałam z niej, bo coś mi w niej nie pasowało, tylko ktoś mi ją ukradł ( ͡° ʖ̯ ͡°), ale Foreo jest trochę przyjemniejsza w użyciu i czyszczenie jest dużo łatwiejsze.
  • Odpowiedz