@marcelinnagontek no że jako takim normikiem nie była. Miała jakieś zainteresowania, wysoką inteligencję, samozaparcie, chęć pracy nad sobą. Nie to co typowy różowy
@marcelinnagontek czy będę się śmiał, zdecydowanie, czy chce Cię pocieszyć? Nie. Takie są fakty a to że niczym płaskoziemcy dopuszczacie do siebie tylko takie porównania które są odpowiednie dla waszego światopoglądu to już nie moja wina.
@Buniu: To wy jesteście jak płaskoziemcy, to wy sobie uroiliście że świat jest piękny, ludzie są generalnie mil, że każdego pociąga wygląd w relacjach damsko-męskich, to że każda pasja jest równoprawna w traktowaniu i to że niby autyzm nie istnieje, jakiekolwiek dowody negujecie, bo uważacie że zawsze wy macie racje, bo nie widzieliście tego o czym piszemy, dodatkowo myślicie że macie racje, bo was jest więcej, gardzę wami.
@marcelinnagontek Szczerze mówiąc odnosze zupelnie inne wrażenie, zwłaszcza w sytuacjach gdzie jeden z was podejmuje jakiekolwiek udane kroki ku wyjściu z przegrywu, wtedy nagle traktujecie go jak wroga i odmienca
i to że niby autyzm nie istnieje,
Bełkot
to wy sobie uroiliście że świat jest piękny, ludzie są generalnie mil, że każdego pociąga wygląd w relacjach
@Buniu: Wy jesteście jak sekta, te same charaktery, te same zachowania, ta sama nienawiść do nas i te same powykrzywiane, uśmiechnięte mordy, dałbym was do odstrzału.
@marcelinnagontek na wszystko co pisze opowiadasz mi "nie bo Wy" xD Ale jak dasz nas wszystkich do ostrzału to ludzkość umrze bo kobiety was nie chca i nie zachca jak zabraknie normikow ( ͡°͜ʖ͡°) Do reszty nawet nie chce mi się odnosić
#przegryw #npc #heheszki #logikarozowychpaskow
@marcelinnagontek: pleonazm
ech te normiki i ich perwersje
Takie są fakty a to że niczym płaskoziemcy dopuszczacie do siebie tylko takie porównania które są odpowiednie dla waszego światopoglądu to już nie moja wina.
Bełkot
Ale jak dasz nas wszystkich do ostrzału to ludzkość umrze bo kobiety was nie chca i nie zachca jak zabraknie normikow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do reszty nawet nie chce mi się odnosić