Wpis z mikrobloga

@thePiter: ja używam samej bazy, bez aromatu. Kupuję na zapas i mieszam 400ml glikolu, 400ml gliceryny, 200ml bazy 18mg - wychodzi moc ~4 mg (jak jest zbyt gęste dodaję 2ml qody destylowanej)
  • Odpowiedz
@J_A_N: OP pytał o aromaty, nie o to jak robisz liquidy :P
Polecam na pewno wziąć smak miętowy (najlepiej spearmint, peppermint jest dla niektorych zbyt ostra), owoce leśne, jakiś custard (np. ciastko) i np. melon.
  • Odpowiedz
@thePiter: dobra trochę się pomondrowałm i walnołem oftop. Co do tematu - głównie stosowałem aromaty AtmosLab - najlepsza cola jaką używałem, co do reszty to wszystkie owocówki są OK. Testowałem również TPA w 30ml butelkach - nawet dają radę (najlepsza cena vs. jakość) melon i truskawka. Odradzam Inavere - dla mnie syf walą mydłem i rozpucholem.
  • Odpowiedz
@J_A_N: Z tego co widzę to ani AtmosLabu ani TPA nie mają, dlatego też pytam o ten konkretny sklep, bo jak będę bazy zamawiał bazy to przy okazji można wypróbować parę aromatów. Poza tym Inawera ma kilka bardzo ciekawych i dobrych aromatów :)

@Accro: Te smaki to jakiego producenta?

@Smokee: Dzięki, obczaję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@thePiter: sory nie docztałem, myślałem że chodzi o e dym. Tak na marginesie to wysyłają wszystko, nawet bazy nikotynowe. Co do stężenia aromatu to zawsze daję 5%
  • Odpowiedz