#kubica No wątku politycznego to ja się w tym serialu nie spodziewałem xD W zeszłym sezonie Putin #!$%@?ł miejsce w ostatnim odcinku, a teraz pod koniec sezonu taka bomba z polskim rządem! Sprawą najwyższego szczebla zaraz będzie GP Polski - BO JESTEŚMY NOWOCZEŚNI I WSTAJEMY Z KOLAN! A na dodatek fotel Kubicy w ładnym bolidzie Lotos Williams F1 team, jest jak znalazł do kolejnego sezonu. Mirki moje, przecież jak teraz Robert nie dostanie fotela, to będzie to kompromitacja dla rządu i porażka z Rosjanami, a na to sobie PiS nie może pozwolić xD
No wątku politycznego to ja się w tym serialu nie spodziewałem xD
W zeszłym sezonie Putin #!$%@?ł miejsce w ostatnim odcinku, a teraz pod koniec sezonu taka bomba z polskim rządem!
Sprawą najwyższego szczebla zaraz będzie GP Polski - BO JESTEŚMY NOWOCZEŚNI I WSTAJEMY Z KOLAN! A na dodatek fotel Kubicy w ładnym bolidzie Lotos Williams F1 team, jest jak znalazł do kolejnego sezonu.
Mirki moje, przecież jak teraz Robert nie dostanie fotela, to będzie to kompromitacja dla rządu i porażka z Rosjanami, a na to sobie PiS nie może pozwolić xD