Aktywne Wpisy
sildenafil +142
Rada Europejska ds Polityki Społecznej przyjęła dzisiaj dyrektywę, która za definicję zgwałcenia uznaje jedynie akt penetracji waginalnej, analnej lub oralnej o charakterze seksualnym ciała kobiety . Tak, tylko kobiety. To już tylko krok od przyjęcia jej przez Parlament Europejski. Co to oznacza w praktyce?
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
Veela 0
#eurowizja ktory polski artysta mógłby wygrać Eurowizję? Tylko poważne propozycje
@samuraj24: to jest normalne, ale ten sam, nowy sprzęt spadł z 8k na 5.5k na oficjalnej stronie apple!!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak jak mój znajonmy z roboty. Kupił telewizor tam za 3 tysiące a za niecałe 2 tygodnie był na promocji w tym samym sklepie za 2 tysiące. Czego nie robił, żeby go oddać i zyskać tysiaka nawet postępowanie w sądzie - ale to typowy Janusz Cebula.
Ja #!$%@?. Jak pomyślę, ile pieniędzy wrzuciłem w błoto to, aż mi się głupio robi.
Tak samo myślałem, że będzie z dyskiem. Ale sie okazuje ze 50% wartosci (4k zł!) na minusie
Komentarz usunięty przez autora
Generalnie ostatnio ceny elektroniki wyglądają jak rollercoastery.
Pół roku temu GPU, pamięci były drogie. Teraz ich ceny spadły, a CPU Intela poszły w górę.
Btw2 po co kupowałeś coś nie od Apple na stronie Apple?
@Gorion103: bo tylko oni to mieli
I serio kupiłbyś po kimś tak drogi używany dysk?