Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +78
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
PoItergeist +43
Przeglądam sobie instagrama z nudów. Wyświetliło mi się zdjęcie byłego znajomego gdzieś z gimnazjum z jakąś dziewczyną.
Nie skojarzyłem jej więc wbiłem w oznaczenie w jej profil. Co widzę pierwsze - dupa, cycki, więcej dupy. Tatuaże, zdjęcia z imprez, patrząc po datach średnio na tych imprezach jest przynajmniej raz w miesiącu. Sugestywne seksualne jawnie fotki, fotki z jakiś wakacji na Bali czy w innej Grecji.
I teraz myślę sobie - dobra. Dzień
Nie skojarzyłem jej więc wbiłem w oznaczenie w jej profil. Co widzę pierwsze - dupa, cycki, więcej dupy. Tatuaże, zdjęcia z imprez, patrząc po datach średnio na tych imprezach jest przynajmniej raz w miesiącu. Sugestywne seksualne jawnie fotki, fotki z jakiś wakacji na Bali czy w innej Grecji.
I teraz myślę sobie - dobra. Dzień
#wroclaw #przepisy #przegryw #patologiazmiasta
Bedzie ci ciezko udowodnic, ze ty masz racje.
Natomiast przeczytaj dokladnie regulamin, czy w tym punkcie nie chodzi o to ze zaplacenie mandatu w kilka dni po otrzymaniu, wychodzi taniej, niz po uplywie 7 dni.
Patrz tutaj:
http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/wroclaw-gapowicze-bez-szans-w-walce-z-mpk,3187477,art,t,id,tm.html
Miałem podobną historię, ale z parkowaniem na prywatnym parkingu. Po odwołaniu się (i przejrzeniu przez firmę nagrania z kamer) dostałem zwrot kasy.
@PurpleHaze: artykuł, który podałeś jest przedawniony. W tym momencie, wg. informacji na odwrocie mandatu jest 7 dni na zapłatę obniżonej kwoty - 120zł lub 14 dni na opłacenie pełnej kwoty 153zł. Po tym terminie są naliczane odsetki.
W takiej sytuacji twierdzisz, że nie dasz im dowodu ani żadnego innego dokumentu. W tej sytuacji:
a.) Kontrolerom nie chce się czekać na policję. b.) Jeżeli jednak zaczekają, to twierdzisz przy policji, że próbują wymusić na Tobie mandat.